Tαυτοποιήθηκε το τέρας που σκότωσε το γατάκι στην Θεσσαλονίκη; (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Tαυτοποιήθηκε το τέρας που σκότωσε το γατάκι στην Θεσσαλονίκη; (video)

Το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον άνδρα να σκοτώνει το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

medlabnews.gr  

 Το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον άνδρα να σκοτώνει το γατάκι στη Θεσσαλονίκη βοήθησε τις αρχές να φτάσουν στα ίχνη του Άμεσες ήταν οι ενέργειες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση του άνδρα ο οποίος καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος να ποδοπατά και σκοτώνει γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το υλικό του βίντεο έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αστυνομία, καθώς χρειάστηκαν λίγες ώρες προκειμένου, να προσαχθούν διάφοροι ύποπτοι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, χθες είχε προσαχθεί άνδρας, που διαμένει σε οικισμό εκτός της Θεσσαλονίκης, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά. O συγκεκριμένος έχει απασχολήσει ξανά το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αφού του έχουν επιβληθεί ποινές και για άλλες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων. Επιπλέον, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο αστυνομικοί κλήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις να παρέμβουν και μετά από καταγγελίες για επιθέσεις του συγκεκριμένου ατόμου σε βάρος ανθρώπων.  Όμως όπως φαίνεται ο συγκεκριμένος παρόλο που μοιάζει είχε άλλοθι και τον άφησαν ελεύθερο. 

Ποινές για κακοποίηση ζώων

Η δημοσιοποίηση του video έχει βοηθήσει να προσαχθούν και άλλοι και η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση. 

Υπενθυμίζεται ότι η κτηνωδία ήρθε στο φως τώρα, αλλά συνέβη τον Αύγουστο, στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων