«Τρέχουμε για το λεμφοίδημα», στις 15 Οκτωβρίου, στον 10o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

«Τρέχουμε για το λεμφοίδημα», στις 15 Οκτωβρίου, στον 10o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου
«Τρέχουμε για το λεμφοίδημα», στις 15 Οκτωβρίου, στον 10o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

 medlabnews.gr iatrikanea

Μετά τις προηγούμενες επιτυχημένες συμμετοχές, η «THE Lymphedema Clinic» καλεί τους λάτρεις του αθλητισμού, τους ασθενείς και τους φίλους να πάρουν μέρος όλοι στον αγώνα και να διαδώσουν ότι υπάρχουν θεραπευτικές λύσεις για το λεμφοίδημα.

Η «THE Lymphedema Clinic», αναλαμβάνει μια ακόμη πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης του κοινού, συμμετέχοντας αυτή τη φορά στον 10o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Με το σύνθημα #RunForLymphedema, η ομάδα της «THE Lymphedema Clinic» θα τρέξει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων, με αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο και τερματισμό το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Παραλία Θεσσαλονίκης.

Με τη φανέλα της «THE Lymphedema Clinic» περνάμε το μήνυμα ότι η έγκυρη ενημέρωση μπορεί να οδηγήσει στη  θεραπεία του λεμφοιδήματος. Τρέχουμε, Διασκεδάζουμε, Ενημερώνουμε, Ευαισθητοποιούμε. Δίνουμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να μάθει για το λεμφοίδημα, την αντιμετώπισή του και την ευεργετική επίδραση της άθλησης στην πρόληψη και θεραπεία του.

Ραντεβού στις 15 Οκτωβρίου, στην αφετηρία! Ώρα εκκίνησης: 21:30.

H ομάδα της «THE Lymphedema Clinic» θα βρίσκεται εκεί και θα σας περιμένει!

Διαδώστε το μήνυμα στην οικογένεια και τους φίλους σας και δηλώστε συμμετοχή με την ομάδα της «The Lymphedema Clinic», μέχρι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, τηλεφωνικά   2310 3000 77, μέσω inbox και στο theclinic.gr@gmail.com.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων