Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου στον αγώνα της ενάντια στη λευχαιμία. «Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου στον αγώνα της ενάντια στη λευχαιμία. «Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή»

Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή… κάθε μέρα με τον μπαμπά μου περπατάμε στο υπέροχο λιμάνι της Καβάλας, κάθε μέρα λίγο πιο πολύ...

  medlabnews.gr iatrikanea

Νίκησε τη λευχαιμία με χορό

«Δες τις μικρές καθημερινές νίκες και γιόρτασε», έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram Το δικό της αγώνα ενάντια στη λευχαιμία συνεχίζει να δίνει η Ρεγγίνα Μακέδου. Η χορεύτρια, μετά την μεταμόσχευση μυελού των οστών στην οποία υποβλήθηκε, βρίσκεται στη διαδικασία της αποκατάστασης και ο οργανισμός της έχει εξασθενίσει σημαντικά.

Μπορεί να νιώθει αδύναμη ώστε να κάνει και τα πιο απλά πράγματα, ωστόσο δεν χάνει την αισιοδοξία της. Χαμογέλα και με τη βοήθεια της οικογένειά της προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της και στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Έτσι έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της και ανέφερε ότι πλέον τρώει και κοιμάται καλύτερα ενώ παράλληλα ζήτησε από τους followers της να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή… κάθε μέρα με τον μπαμπά μου περπατάμε στο υπέροχο λιμάνι της Καβάλας, κάθε μέρα λίγο πιο πολύ… Μα είσαι όντως τόσο αδύναμη? Ναι θα σου πω αν και κάθε μέρα δυναμώνω έστω και πολύ λίγο, προσπαθώ και εγώ και οι γύρω μου για αυτό…

Τρώω καλύτερα (μήπως πάρω κανένα γραμμάριο) περπατάω καλύτερα , κοιμάμαι καλύτερα… αυτά τα τόσο απλά για σένα για μένα και για όλους όσους παλεύουν είναι νίκες και το λέω σε σας για να το ακούσω εγώ, για τις ώρες που χάνομαι και τα βλέπω όλα κάπως… Δες τις μικρές καθημερινές νίκες και γιόρτασε τες… Γίνε δότης μυελού των οστών».

Ποια είναι η Ρεγγίνα Μακέδου που θα δούμε στο Dancing With The Stars;

Στα 35α γενέθλιά της έμαθε τα δυσάρεστα νέα: Είχε λευχαιμία και θα έπρεπε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Στην αρχή θύμωσε, απογοητεύτηκε και έκλαψε. Μέχρι που μία φίλη της την ταρακούνησε. Είχε συνηθίσει να είναι πάντα δραστήρια, να χορεύει και να κάνει ταξίδια. Δεν είχε κανένα σκοπό να αφήσει τον καρκίνο να της στερήσει τίποτα από όλα αυτά. Και κάπως έτσι, η 36χρονη χορεύτρια από την Καβάλα, Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε κουράγιο και δύναμη σε πολλούς χρήστες του Instagram που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Τα βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει κατά τη διάρκεια της θεραπείας της βρήκαν τεράστια ανταπόκριση στο κοινό και η ίδια πλέον μετρά πάνω από 30.000 followers.

Και κάπως έτσι, η 36χρονη χορεύτρια από την Καβάλα, Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε κουράγιο και δύναμη σε πολλούς χρήστες του Instagram που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Τα βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει κατά τη διάρκεια της θεραπείας της βρήκαν τεράστια ανταπόκριση στο κοινό και η ίδια πλέον μετρά πάνω από 30.000 followers.

Μιλώντας στο kavalanews.gr η Ρεγγίνα είπε: «Να μην αφήνεις τίποτα τοξικό να σε "βρομίζει", είτε αυτό είναι καρκίνος είτε είναι ένας άνθρωπος, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που θέλω να περάσω είναι η υγεία, το χαμόγελο, ένας θετικός τρόπος ζωής» λέει η αισιόδοξη Ρεγγίνα η οποία ολοκλήρως τις χημειοθεραπείες της τον Νοέμβριο του 2020.

Φέτος, η χορεύτρια και αθλήτρια αναμένεται να είναι μία από τις 16 celebrities που θα εμφανιστούν στο πολυαναμενόμενο Dancing With The Stars με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Ο μεγαλύτερός της φόβος είναι μη σκοντάψει και πέσει, ενώ τα χρήματα του νικητή θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων