Εστησαν ενέδρα σε πλαστικό χειρουργό και τον έδειραν άγρια έξω από το ιατρείο του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εστησαν ενέδρα σε πλαστικό χειρουργό και τον έδειραν άγρια έξω από το ιατρείο του

Οι δράστες τραυμάτισαν τον 50χρονο σε όλο του το σώμα.

medlabnews.gr

Ενέδρα είχαν στήσει άγνωστοι σε πλαστικό χειρουργό, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί το ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, δυο άνδρες που είχαν καλυμμένα χαρακτηριστικά έστησαν καρτέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας, στη Λεωφόρο Νίκης, όπου έχει το ιατρείο του ο χειρουργός.

Όταν τον είδαν, του επιτέθηκαν με κλοτσιές και μπουνιές και τον έριξαν στο έδαφος, για να τον γρονθοκοπήσουν. Οι δράστες τραυμάτισαν τον 50χρονο σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο GRTimes μόλις οι δράστες της επίθεσης αντιλήφθηκαν ότι μαζεύεται κόσμος εξαφανίστηκαν. «Απ’ ό,τι είδα, του άνοιξαν το δεξί του φρύδι», πρόσθεσε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και το κίνητρο της επίθεσης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων