Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πώς είναι η υγεία της; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πώς είναι η υγεία της;

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η αγαπημένη ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη.

 medlabnews.gr

Αρκετές ιστοσελίδες την Κυριακή άρχισαν να αναπαράγουν τη είδηση ότι η Μινα Αδαμάκη είχε πεθάνει, χωρίς να υπάρχει επίσημη διασταύρωση από πρόσωπο της οικογένειας της ηθοποιού, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας "μύλος".

Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια και οι αναρτήσεις από χρήστες των social media, οι οποίοι "αποχαιρετούσαν" την 78χρονη ηθοποιό.

Μία ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπμπίλα, το απόγευμα της Κυριακής, ήρθε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραφε πως η Μίνα Αδαμάκη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

"Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας", έγραψε στο facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ολη η αλήθεια για την υγεία της Μίνας Αδαμάκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1, η Μίνα Αδαμάκη νοσηλεύεται σε κρίσιμο κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ανέφερε πως η αγαπημένη ηθοποιός "φυσικά και βρίσκεται στη ζωή και νοσηλεύεται λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει".

Αναφορικά στον τρόπο, με τον οποίο ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε την είδηση: «Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε». είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού στη σκηνή ήταν τον Ιούνιο του 2021 στο Θέατρο Πέτρας και στην παράσταση «Φαίδρα».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων