Ορίστηκε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ορίστηκε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Δείτε ποιοι απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. του ΕΟΔΥ, κατόπιν απόφασης του Υπουργού Υγείας
Ορίστηκε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

medlabnews.gr iatrikanea

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κου Αθανασίου Πλεύρη ορίστηκε το νέο Δ.Σ. του ΕΟΔΥ:

Πρόεδρος ΕΟΔΥ: κ. ΘΕΟΚΛΗΣ ΖΑΟΥΤΗΣ του Ηλία, MD, MSCE, PhD, Καθηγητής Παιδιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αντιπρόεδρος αρμόδιος για τα ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, με αναπληρωματικό του μέλος την κα ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του Τζαννέτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ-ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

Αντιπρόεδρος αρμόδιος για τα ΜΗ – ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

κ. ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Θεμιστοκλέους, Ιατρός Ενδοκρινολόγος, με αναπληρωματικό του μέλος την κα ΠΙΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εργαστηρίου Ανατομίας-ΕΚΠΑ.

Ο κ. ΓΩΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αθανασίου, Καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. ΦΑΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ του Βασιλείου, Φαρμακοποιό.

Ο κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου, Επιμελητής Β’ Καρδιολογίας – Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική «ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την κα. ΔΡΕΛΙΩΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Παναγιώτη, Προϊσταμένη Τμήματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Διεθνών Συνεργασιών – 2η Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου.

Ο κ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευσταθίου, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής/Γυναικολογίας (MD, MSc, PhD), Ιατρική Σχολή-ΕΚΠΑ, ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. ΜΑΓΚΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟ του Γεωργίου, Δικηγόρο.

Ο κ. ΔΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, ορίστηκε ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος των εργαζομένων του φορέα, με αναπληρωτή του τον κ. ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟ του Κωνσταντίνου.

Χρέη Προέδρου κατά την απουσία αυτού, θα εκτελεί ο Αντιπρόεδρος για τα ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα αναπληρώνεται από το αναπληρωματικό του μέλος.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.

 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων