Διασωληνωμένος στην εντατική o ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διασωληνωμένος στην εντατική o ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος

Ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται από τα μέσα Δεκεμβρίου σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται από τα μέσα Δεκεμβρίου σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, αντιμετωπίζοντας σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Πολύ δύσκολες ώρες συνεχίζει να βιώνει ο Νίκος Ξανθόπουλος, αλλά και η οικογένειά του. Το παιδί του λαού παραμένει στην εντατική σχεδόν ένα μήνα και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Στο νοσοκομείο παραμένει ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη επειγόντως στην εντατική λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Οι νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αναφέρουν ότι ο 88χρονος ηθοποιός έχει διασωληνωθεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται από τα μέσα Δεκεμβρίου σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, αντιμετωπίζοντας σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου πλέον βρίσκεται διασωληνωμένος.

Παρά τα καλά νέα που είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες καθώς είχε καταφέρει να ανοίξει τα μάτια του, ακόμη οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες. 

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso το γεγονός ότι περνούν οι μέρες και παραμένει διασωληνωμένος αυξάνει τους φόβους για πιθανές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, με τον οργανισμό του να είναι αδύναμος λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας στην οποία βρίσκεται στη ΜΕΘ.

Τόσο τα παιδιά, όσο και τα εγγόνια του, βρίσκονται συνεχώς μεταξύ της οικίας τους στην Παιανία, και του νοσοκομείου, κοντά στον δικό τους άνθρωπο.

Το γεγονός ότι περνούν οι μέρες και παραμένει διασωληνωμένος, αυξάνει τους φόβους για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις με τον οργανισμό του να είναι αδύναμος λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας που βρίσκεται στην Εντατική. Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του μαθαίνουν νέα από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε ο Νίκος Ξανθόπουλος να επιστρέψει στο σπίτι του. Άλλωστε στο κτήμα του στην Παιανία τα πάντα έχουν τη σφραγίδα του. Δεκάδες είναι και τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου από φίλους και γνωστούς απ’ όλη την επικράτεια που επιθυμούν να μάθουν νέα για το πάλαι ποτέ “παιδί του λαού”. Ωστόσο είναι λακωνικές οι δηλώσεις που γίνονται καθώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην πορεία της υγείας του έτσι ώστε να μπορούν να δώσουν μία σαφή εικόνα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων