Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνοντας δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Υποτροπίασα, έγραψε | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνοντας δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Υποτροπίασα, έγραψε

Μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης

 medlabnews.gr iatrikanea

Μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος με ανάρτησή του ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής περνάει δύσκολες στιγμές και έχει δίπλα του ελάχιστα άτομα που τον στηρίζουν στον Γολγοθά που ανεβαίνει. «Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια»

Τη δική του «μάχη» με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής ανεβαίνει τη δική του ανηφόρα, ωστόσο, ήδη νιώθει νικητής όπως δηλώνει ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Tον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Δασκαλάκης, «ο φίλος σας υποτροπίασε…». Μάλιστα, φάνηκε ότι ο καρκίνος τον ταλαιπωρεί σε τέτοιο βαθμό, που τον έκανε να γράψει ότι νιώθει άχρηστος και ανήμπορος, καθώς και ότι σε αυτήν την κατάσταση «λυγίζεις».

Η ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη από το νοσοκομείο:

Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!!

Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε…. Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον…

Δεν κλαίγομαι ξέρω την κατάσταση….είμαι απόλυτα Ρεαλιστής….Απλά λυγίζεις…και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!!

Εύχομαι Υγεία σε όλο τον Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων