Πώς είναι η υγεία του Στέλιου Ρόκκου; Τι έγραψε o ίδιος και τι λέει η σύζυγός του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πώς είναι η υγεία του Στέλιου Ρόκκου; Τι έγραψε o ίδιος και τι λέει η σύζυγός του

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας οδήγησε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, τον Στέλιο Ρόκκο από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας

medlabnews.gr iatrikanea

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας οδήγησε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, τον Στέλιο Ρόκκο από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο 58χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στην υγεία του.

«Σε λίγες ημέρες πίσω και ολοκαίνουριος» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Στέλιος Ρόκκος στους θαυμαστές του, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε στη Λήμνο, όταν πήγε στο νοσοκομείο του νησιού και διαπιστώθηκε ότι εμφανίζει συμπτώματα εμφράγματος.

Ο γιατρός που τον εξέτασε και διαπίστωσε τα συμπτώματα εμφράγματος, ζήτησε την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα και έτσι ο Στέλιος Ρόκκος επιβιβάστηκε σε C-130, με την αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας να είναι επιτυχημένη.

Όπως είναι φυσικό, οι θαυμαστές του ανησύχησαν πολύ, γι’ αυτό και ο Στέλιος Ρόκκος ανέβασε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου αναφέρει ότι όλα είναι καλά και ευχαριστεί όσους τον φρόντισαν για το πρόβλημα υγείας του.

Η ανάρτηση του Στέλιου Ρόκκου στο Instagram:

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος. Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους. Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους».

«Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο τι προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ», κατέληξε ο Στέλιος Ρόκκος.



Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων