Γιατρός έπεσε θύμα επίθεσης ασθενούς που προσπαθούσε να περιθάλψει. Του προκάλεσε κάταγμα ισχίου και πλευρών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γιατρός έπεσε θύμα επίθεσης ασθενούς που προσπαθούσε να περιθάλψει. Του προκάλεσε κάταγμα ισχίου και πλευρών

Ακριβά «πληρώνει» την επίθεση που δέχθηκε από συνοδό ασθενούς που προσπαθούσε να περιθάλψει

 medlabnews.gr iatrikanea

Ακριβά «πληρώνει» την επίθεση που δέχθηκε από συνοδό ασθενούς που προσπαθούσε να περιθάλψει γιατί κινδύνευε η ζωή του, ο γενικός γιατρός του Κ. Υ. Μοιρών διευθυντής ΠΕΔΥ Σταύρος Καλπαδάκης.

Όπως είπε στο ekriti ο γιατρός που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε με κάταγμα στο ισχίο και σπασμένα πλευρά, θα πρέπει να μείνει εκτός εργασίας για 3 μήνες μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να μπορεί να οδηγεί για να πηγαίνει στο Κέντρο Υγείας..

«Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και ο άνθρωπος που με τραυμάτισε δεν επικοινώνησε για να μου πει ούτε ένα «συγγνώμη», ανέφερε ο ίδιος.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη ημέρα και ενώ ο γενικός γιατρός νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο o νεαρός που τον έσπρωξε πήγε ξανά στο κέντρο υγείας σαν να μη συμβαίνει τίποτα και έβγαλε μια ακτινογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, όταν νεαρός ασθενής με πολύ χαμηλό ζάχαρο πήγε στο Κ.Υ. συνοδευόμενος από ένα φίλο του.

Ο γιατρός του έκανε ένεση ινσουλίνης γιατί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος λόγω του χαμηλού σακχάρου εκείνος όμως που ήταν εριστικός και ρωτούσε συνέχεια την αγροτική γιατρό «τι του κάνετε» ήταν ο συνοδός του, ο οποίος έλεγε «δεν θέλω να κάνει το εμβόλιο του κοροναϊού».

Ξαφνικά ο ασθενής πέταξε τον ορό, το σημείο γέμισε αίματα και εκείνος έτρεξε στην έξοδο να φύγει όπου τον ακολούθησε ο γιατρός για τον πείσει να επιστρέψει πίσω να συνεχίσει την ινσουλίνη γιατί υπήρχε σοβαρό ρίσκο για την υγεία του.

Τότε ο συνοδός του τον έσπρωξε δυνατά και έφυγε τρέχοντας με τον φίλο του.

Ο γιατρός «προσγειώθηκε» στο δάπεδο κα υπέστη κάταγμα στο δεξί ισχίο και στα πλευρά, πήρε όμως παυσίπονο και επέστρεψε στο εξεταστήριο μαζί με την αγροτική γιατρό όπου συνέχισαν να βλέπουν ασθενείς .

Μετά από περίπου 5 ώρες, όπως μας είπε, έφυγε και πήγε για εξετάσεις και νοσηλεία στο Βενιζέλειο.

Το περιστατικό καταδικάστηκε από πολλούς φορείς της υγείας ενώ με απόφαση της διοίκησης της 7ης Υπε Κρήτης υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ηρακλείου μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Πηγή patris.gr 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων