Ερευνάται η εκδοχή ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο θάνατος του Βασίλη Τόπαλου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ερευνάται η εκδοχή ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο θάνατος του Βασίλη Τόπαλου

Οι δικαστικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 medlabnews.gr iatrikanea

Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δικαστικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τις απαντήσεις για τον θάνατο του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου, εξακολουθεί να αναζητά η δικαιοσύνη. Ο νεαρός πυγμάχος στις 16 Δεκεμβρίου έχασε τις αισθήσεις του μέσα σε γυμναστήριο όπου βρισκόταν στην Καλλιθέα και μερικές ημέρες αργότερα, έφυγε από τη ζωή καθώς δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει από την πολύ σοβαρή κατάσταση στην οποία είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο. Τα αίτια θανάτου του νεαρού πρωταθλητή Ευρώπης αναζητά η δικαιοσύνη, με τη δικαστική έρευνα να είναι σε εξέλιξη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στο Open», ερευνάται πλέον το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, ήτοι να έχει υπάρξει ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, την υπόθεση ερευνά ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος εξετάζει την πιθανότητα να υπάρχει ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Για την υπόθεση, ως τώρα, στην υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ έχουν δώσει καταθέσεις 14 άτομα, ενώ σημαντικά θα είναι τα ευρήματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις. Αυτά, σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική έκθεση, θα δώσουν την κατεύθυνση στην έρευνα την οποία επιβλέπει η αθλητική υπερεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων