Μωράκι πνίγηκε σε μπανιέρα από παιχνίδι που σφήνωσε στο σιφόνι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μωράκι πνίγηκε σε μπανιέρα από παιχνίδι που σφήνωσε στο σιφόνι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωράκι, την ώρα που έκανε μπάνιο στην μπανιέρα του

 medlabnews.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωράκι, την ώρα που έκανε μπάνιο στην μπανιέρα του σπιτιού της, μαζί με τα δίδυμα αδέλφια της. Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λέστερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun η μικρή Sara Moosa έκανε μπάνιο με τα δύο αδέρφια της. Η μικρούλα πνίγηκε σε μόλις πέντε ίντσες νερό, αφού ένα παιχνίδι σφηνώθηκε πάνω από την τρύπα της τάπας, με αποτέλεσμα να γεμίσει η μπανιέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα από τα αδελφάκια της Σάρα ζήτησε από την μητέρα τους να τους φέρει ακόμη ένα παιχνίδι για να παίξουν την ώρα που έκαναν μπάνιο. Η μητέρα βγήκε από το μπάνιο για να φέρει το παιχνίδι, αλλά άφησε να τρέχει το νερό από την βρύση.

Όταν επέστρεψε το κακό είχε ήδη γίνει. Ένα άλλο πλαστικό παιχνίδι είχε σφηνώσει στο σιφόνι της μπανιέρας, ενώ η Σάρα ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα και το προσωπάκι της είχε καλυφθεί από το νερό. Τα δύο αδελφάκια της στέκονταν όρθια, δίπλα της, στην μπανιέρα.

Η οικογένεια κάλεσε μανιωδώς το 999 και, ακολουθώντας τις οδηγίες του χειριστή του ασθενοφόρου, προσπάθησε να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για να ξανακάνει την καρδιά της Sara να χτυπάει.

Οι τραυματιοφορείς έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τη Σάρα κάτω στον πάγκο της κουζίνας, όπου η οικογένειά της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Ανέλαβαν, συνεχίζοντας να προσπαθούν να την επαναφέρουν στο δρόμο προς το νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να σωθεί.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι το άτυχο παιδάκι πέθανε από πνιγμό. Η Σάρα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια, ήταν ένα «χαμογελαστό και χαρούμενο» κοριτσάκι.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων