Tην είδε στον ύπνο της και τη ρώτησε το κορίτσι "Μανούλα μου πόνεσες;” | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Tην είδε στον ύπνο της και τη ρώτησε το κορίτσι "Μανούλα μου πόνεσες;”

Η κ. Χρυσούλα ανέφερε ότι οι άνθρωποι που έφυγαν στο δυστύχημα είναι θύματα δολοφονίας.

 medlabnews.gr iatrikanea

Τον σπαραγμό στην καθημερινότητά τους βιώνουν πλέον οι οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ένα μήνα μετά. Τα δάκρυα για την τραγωδία των Τεμπών δεν έχουν ακόμη στεγνώσει. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απουσία των αγαπημένων τους προσώπων.

Ανάμεσα σε αυτούς τα παιδιά της Βασιλικής, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στη φονική σύγκρουση των τρένων. Η αδελφή της μίλησε στον ΑΝΤ1 και, όπως είπε, η οικογένειά της ζει δραματικές στιγμές.

"Την ονειρεύτηκε η κόρη της πρόσφατα. Και την είδε στον ύπνο της και τη ρώτησε το κορίτσι "Μανούλα μου πόνεσες;” και είπε "Όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα”", είπε η κ. Χρυσούλα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι τις τελευταίες μέρες έχουν περάσει πολλά ως οικογένεια.

"Ήταν ένα διάστημα με πολλές διακυμάνσεις. Ήταν ένα διάστημα με πάρα πολύ πόνο, κάποιες στιγμές όλοι μας, όχι μόνο εγώ και τα παιδιά της αδερφής μου, πιστεύουμε ότι ζούμε σε έναν εφιάλτη και θα ξυπνήσουμε. Υπάρχουν πολλά "γιατί”, είναι μέσα στο πένθος το "γιατί”. "Γιατί να γίνει αυτό;”. Υπάρχει πάρα πολλή οργή και φυσικά υπάρχει πολύς πόνος γιατί δε θα ξαναδούμε τον άνθρωπό μας", είπε.

Η κ. Χρυσούλα ανέφερε ότι οι άνθρωποι που έφυγαν στο δυστύχημα είναι θύματα δολοφονίας.

"Δεν ήταν θέλημα θεού. Ήταν θέλημα ανθρώπων. Οι άνθρωποι που έφυγαν δεν ήταν νούμερα. Η σορός νούμερο 30, η σορός νούμερο 50, η σορός νούμερο 15. Κάτω από τα νούμερα, κρύβονται άνθρωποι που έχουν επηρεάσει άλλους ανθρώπους και έτσι θα έπρεπε να τους βλέπουμε. Και όχι σαν στατιστικά νούμερα ή σαν νούμερα σε ένα νεκροτομείο. Δυστυχώς έτσι τους βλέπουμε.

Όλοι οι άνθρωποι που έφυγαν, έφυγαν άδικα, έφυγαν δολοφονημένοι. Δεν ήταν θέλημα θεού, ούτε ήταν ένα ατύχημα. Ήξεραν την κατάσταση των γραμμών, ήξεραν τους ανθρώπους που στελέχωναν αυτόν τον Οργανισμό, ήξεραν. Παρόλα αυτά, πουλούσαν το επικίνδυνο προϊόν τους σε ανθρώπους ανυποψίαστους. Αυτό εμένα μου λέει ότι είναι δόλος", κατέληξε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων