Υπάρχει φοιτητής που επέζησε από την κόλαση του πρώτου βαγονιού. Μείνετε κοντά μας με την προσευχή σας, λέει η θεία του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Υπάρχει φοιτητής που επέζησε από την κόλαση του πρώτου βαγονιού. Μείνετε κοντά μας με την προσευχή σας, λέει η θεία του

Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι

επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea

«Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» τόνισαν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

Από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όσοι επέβαιναν στο πρώτο βαγόνι βρήκαν τραγικό θάνατο, εκτός από ένα άτομο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ένας φοιτητής από τον Βόλο, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι, ωστόσο δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 20χρονος φοιτητής, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και έχει ακόμη δύσκολο δρόμο να αντιμετωπίσει, σύμφωνα τη γιατρό και θεία του παιδιού, Ελένη Γεωργιάδου. Ο νεαρός φοιτητής φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες.

«Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» τόνισαν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει. Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Προχθές μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ότι ο 20χρονος ''κερδίζει τη μάχη''. Η θεία του διέψευσε την είδηση, με ανάρτησή της στα social media: 

"Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό μας και προσεύχονται μαζί μας για τη Ζωή του Γεράσιμου και των υπολοίπων διασωληνωμένων παιδιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. 

Το κανάλι του AΝΤ1, διέδωσε ψευδείς ειδήσεις για την πορεία του παιδιού, αλλά οι ευχές όλων μας είναι να βγει αληθινό αυτό το ψεύδος και να αναρρώσει γρήγορα το παιδί μας. Μείνετε κοντά μας με τις ευχές σας, την αγάπη σας και την προσευχή σας.

Έχουμε πολύ δύσκολο και ανηφορικό δρόμο μπροστά μας. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές των ΜΕΘ κλινικών δίνουν αγώνα καθημερινό και ηρωικό για να κρατήσουν όλους τους ανθρώπους μας στη ζωή και τους είμαστε ευγνώμονες .

Με εκτίμηση σε όλους σας …

Η Γιατρός και θεία του Γεράσιμου….

Ελένη Γεωργιάδου", έγραψε η ίδια στο Facebook.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων