Τσακώθηκαν κατά την διάρκεια πτήσης, κατέβασε το παντελόνι του και τον κατούρησε! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τσακώθηκαν κατά την διάρκεια πτήσης, κατέβασε το παντελόνι του και τον κατούρησε!

Κατά τη διάρκεια της πτήσης 292 της American Airlines από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, με προορισμό το Νέο Δελχί,

 medlabnews.gr iatrikanea

Κατά τη διάρκεια της πτήσης 292 της American Airlines από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, με προορισμό το Νέο Δελχί, άνδρας ούρησε πάνω σε συνεπιβάτη του. Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, μεταξύ των δύο επιβατών προηγήθηκε λογομαχία. Ωστόσο, τα περιστατικά επιβατών αερογραμμών, που ουρούν παράνομα, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστα τα τελευταία χρόνια, όπως επισημαίνει το ABC News.

Η ανακοίνωση της American Airlines

«Η πτήση 292 της American Airlines με δρομολόγιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi αντιμετωπίστηκε από τις τοπικές αρχές κατά την άφιξη στο DEL λόγω αναστάτωσης κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Είμαστε ευγνώμονες στα μέλη του πληρώματος μας που είναι σταθερά αφοσιωμένα στην ασφάλεια και τη φροντίδα των πελατών μας και χειρίζονται τις περιστάσεις με τον μέγιστο επαγγελματισμό».

Η αεροπορική εταιρεία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το συμβάν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων