Ξαφνικός θάνατος 17χρονου μαθητή στην Λαμία, στο σπίτι του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ξαφνικός θάνατος 17χρονου μαθητή στην Λαμία, στο σπίτι του

Ο ανήλικος μαθητής είχε φτάσει σπίτι του, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του…

medlabnews.gr iatrikanea

Μαθητής στη Λαμία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο μαθητής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του  στην πιλοτή του σπιτιού του στη βόρεια πλευρά της Λαμίας.

Ο 17χρονος μαθητής είχε φτάσει σπίτι του και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Όταν έφτασε στο σημείο θείος του, ήταν ήδη αργά. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να μην έχουν το παραμικρό περιθώριο να τον επαναφέρουν. Η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα αίτια της τραγωδίας.

Η είδηση της απώλειάς του σκόρπισε τη θλίψη σε όλη τη Λαμία. Ήταν ένα πανέξυπνο παιδί με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό και τη Λαμία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος μαθητής δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να ήταν γνωστά στους συγγενείς και στους φίλους του. Το τελευταίο διάστημα δεν είχε παραπονεθεί σε κανέναν για ενοχλήσεις.

Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό

Η είδηση της απώλειάς του σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την περιοχή. Ήταν ένα πανέξυπνο παιδί με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό και τη Λαμία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το τοπικό σάιτ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων