Από τι προήλθε ο αιφνίδιος θάνατος της 15χρονης στα Τρίκαλα; Τι έδειξε η νεκροψία; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Από τι προήλθε ο αιφνίδιος θάνατος της 15χρονης στα Τρίκαλα; Τι έδειξε η νεκροψία;

Το κορίτσι πέθανε ενώ διασκέδαζε με τους συμμαθητές της

 medlabnews.gr iatrikanea

Το κορίτσι πέθανε ενώ διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, στα Τρίκαλα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ σύμφωνα με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή θα ακολουθήσουν, όπως σε κάθε περίπτωση θανάτου νεαρού ατόμου, περαιτέρω εξετάσεις για την πλήρη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης παθολογικού υπόβαθρου ή άλλου εξωγενούς παράγοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο θάνατος του κοριτσιού φαίνεται ότι προήλθε από παθολογικά αίτια (ανακοπή καρδιάς). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 15χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της.

Κατά τη μεταφορά του κοριτσιού στο Νοσοκομείο Τρικάλων, οι γιατροί προσπαθούσαν επί δυο ώρες να το επαναφέρουν, τοποθετώντας ακόμη και βηματοδότη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Είχε κάποιες ταχυκαρδίες, λέει η θεία της

Η θεία της 15χρονης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που έφυγε άδικα.

Όπως περιγράφει, το κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Την πήγαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς και νοσηλευτές να κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν στη ζωή, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

Συγγενής της 15χρονης υποστηρίζει ότι το κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. "Το παιδάκι δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, απλά ανέβαζε παλμούς στην καρδούλα της αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Είχε κάποιες ταχυκαρδίες" εξηγεί.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων