Οι Tiger Lillies έρχονται στην Αθήνα, στην πρώτη τους «Best Of» παγκόσμια περιοδεία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οι Tiger Lillies έρχονται στην Αθήνα, στην πρώτη τους «Best Of» παγκόσμια περιοδεία

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 21:30, στο Faliro Summer Theater!
Οι Tiger Lillies έρχονται στην Αθήνα, στην πρώτη τους «Best Of» παγκόσμια περιοδεία

medlabnews.gr

Οι απολαυστικοί και πάντα ευρηματικοί Tiger Lillies  που λατρεύουν και λατρεύονται από το  ελληνικό κοινό - στην πρώτη τους «Best Of» παγκόσμια περιοδεία - έρχονται και στην Αθήνα! Η προτεινόμενη για Grammy και βραβευμένη δύο φορές με Olivier βρετανική cult cabaret και alternative rock μπάντα, μετά από πάρα πολλά χρόνια περιοδειών ανά τον κόσμο με συγκεκριμένα project, αποφάσισε να κάνει την  πρώτη της περιοδεία με υλικό «Best Of», από την τεράστια πορεία της. 

Οι Tiger Lillies, δημιουργήθηκαν το 1989 από τον ηγέτη τραγουδιστή και συνθέτη τους  Martyn Jacques με την χαρακτηριστική falcetto φωνή και τον καταρράκτη συναισθημάτων που πάντα την συνοδεύει.  Ο μπασίστας Adrian Stout ενσωματώθηκε στην μπάντα σχεδόν πριν από 30 χρόνια ενώ ο ντράμερ Budi Butenop είναι το πιο πρόσφατο μέλος του σχήματος.   Στην τεράστια πορεία τους έχουν ηχογραφήσει περισσότερους από 40 δίσκους κι έχουν εμφανιστεί σε όλες της ηπείρους.  Ο κόσμος των Tiger Lillies, είναι πάντα σκοτεινός κι αλλόκοτος, γεμάτος μαύρο χιούμορ και λυρισμό αλλά διαρκώς μεταβαλλόμενος, απρόβλεπτος και πάντα ψυχαγωγικός.  Η μουσική τους είναι ένα φίνο μείγμα προπολεμικού Βερολινέζικου cabaret , αναρχικής όπερας και τσιγγάνικου ύφους, που απηχεί τον ήχο του Kurt Weil και του Jacques Brel.   Έχει στιγμές βαθιάς θλίψης, λεπτής αλλά αιχμηρής ειρωνείας και κοινωνικό σχολιασμό,  αλλά και μια διαρκή απροσδιόριστη σαγήνη. 

Το μοναδικό αυτό τρίο της “Μπρεχτικής όπερας του δρόμου”, αφήνει για λίγο τις αυστηρά θεματικές περιοδείες και καλεί τους φίλους της αλλά κι όσους δεν έχουν τύχει να βρεθούν ποτέ σε συναυλία τους, να το κάνουν σ’ αυτήν,  που θ’ ακούσουν και τις μεγάλες τους επιτυχίες.  Η πολυαναμενόμενη λοιπόν από τους φίλους της μπάντας περιοδεία, γίνεται παράλληλα σε υποστήριξη του καινούργιου αντίστοιχου δίσκου τους, με τίτλο …“The worst of the Tiger Lillies”!!!!

Την Παρασκευή στις 30 Ιουνίου στις 21:30, οι θρυλικοί Tiger Lillies,  στην πιο ώριμη φάση της πορείας τους και  με κομμάτια όπως το “Heroine”, το  “Gin”, το “Roll up”, το “Boatman” αλλά και πολλές εκπλήξεις,  θα είναι μαζί μας σε μια εφ’ όλης της ύλης παράσταση, εκεί πλάϊ στη θάλασσα, στο Faliro Summer Theater!      

Martyn Jacques – φωνητικά, ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα 

Adrian Stout        κοντραμπάσο, μουσικό πριόνι, theremin, φωνητικά 

Budi Butenop      ντραμς, percussion, φωνητικά, toys 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων