Πέθανε από ηλεκτροπληξία 16χρονη από το κινητό που έπεσε στην μπανιέρα ενώ φόρτιζε | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε από ηλεκτροπληξία 16χρονη από το κινητό που έπεσε στην μπανιέρα ενώ φόρτιζε

Τις αρχές ενημέρωσε η φίλη της κοπέλας

 medlabnews.gr iatrikanea

Θρήνος στην Ιταλία για την 16χρονη Μαρία Αντονιέτα Κουτίλο, η οποία πέθανε από ηλεκτροπληξία, το κινητό που φόρτιζε έπεσε στην μπανιέρα την ώρα που η ίδια ήταν μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στο σπίτι που έμενε η 16χρονη με τους γονείς της στην περιοχή Μοντεφαλκιόνε στο Αβελίνο.

Η κοπέλα μιλούσε με μια φίλη της στο τηλέφωνο, ενώ κατά την διάρκεια του τραγικού συμβάντος, οι γονείς της νεαρής δεν βρίσκονταν στο σπίτι.

Τις αρχές ενημέρωσε η φίλη της κοπέλας, η οποία ανησύχησε όταν ξαφνικά «νέκρωσε» το τηλέφωνο. Οι διασώστες που μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν την 16χρονη νεκρή μετά από ηλεκτροπληξία.

Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι ο πατέρας της 16χρονης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή της Ιρπίνια.

Ιταλία: Θλίψη για τον θάνατο της 16χρονης -

Ήθελε να γίνει σεφ

Η είδηση προκάλεσε θλίψη στη μικρή πόλη Irpinia, όπου η οικογένεια του θύματος είναι γνωστή. O πατέρας της 16χρονης διατηρεί εμπορική επιχείρηση.

Οι συμμαθητές της στο σχολείο «Manlio Rossi Doria» στο Αβελίνο είναι συγκλονισμένοι. Αφησαν λουλούδια πάνω στο θρανίο της σύμφωνα με την «Corriere Della Sera». Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν σιωπηλά μπροστά από τη σχολή.

«Ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι, μελετηρό και γεμάτο ανθρωπιά», λέει στο πρακτορείο Ansa η καθηγήτρια μαθηματικών της 16χρονης, η οποία συγκρατώντας τα δάκρυά της θυμάται το όνειρο της Antonietta: «Η φιλοδοξία της ήταν να γίνει καλή σεφ και είχε ήδη αποφασίσει να επιλέξει τη διεύθυνση τροφίμων και κρασιού τα επόμενα τρία χρόνια. Η ίδια αστειευόταν ότι φιλοδοξούσε να γίνει σεφ με αστέρια. Σε αυτή τη στιγμή του ανείπωτου πόνου και της απόλυτης απόγνωσης, στεκόμαστε πλάι στην οικογένεια».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων