Πρωτοφανής "καταγγελία" από τον Ετεοκλή Παύλου για γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πρωτοφανής "καταγγελία" από τον Ετεοκλή Παύλου για γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης

Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μία αποκάλυψη για το μπούλινγκ που βίωσε, τόσο για τα κιλά του, όσο και για την αναπηρία του

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή «Breakast@Star», σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, για το μπούλινγκ που βίωσε, τόσο για τα κιλά του, όσο και για την αναπηρία του, με αφορμή τη συνέντευξη της Ανθής Βούλγαρη στο «Night Out». Η συνέντευξη της Ανθής Βούλγαρη στο Night Out προβλήθηκε στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, το πρωί της Παρασκευής 9/6 και με αφορμή την εξομολόγηση της δημοσιογράφου για το bullying που δέχθηκε όταν ήταν μικρότερη για τα κιλά της, ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως και εκείνος έχει υποστεί άσχημες συμπεριφορές και μάλιστα όταν ήταν μεγαλύτερος, εξαιτίας των κιλών που μπορεί να είχε, αλλά κυρίως λόγω της αναπηρίας του. Επισήμανε, ακόμη, πως πρόκειται για πρόσωπα του χώρου και πολύ γνωστά.

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει βιώσει μπούλινγκ για τα κιλά και την αναπηρία του

Όπως υπογράμμισε ο παρτενέρ της Ελένης Χατζίδου, στη ζωή και στη δουλειά, «να σας αποκαλύψω κάτι. Στα πλαίσια του μπούλινγκ και πως πιέζεται ο κάθε άνθρωπος και πως τον ζορίζει λανθασμένα. Εμένα σε χώρο εργασίας και για το θέμα των κιλών και για το θέμα της αναπηρίας που έχω, με έχουν κοροϊδέψει πάνω από δύο φορές. Ξεκάθαρα κι έχω δει μηνύματα. Δεν χρειάζεται να πούμε, γιατί θα στοχοποιήσουμε. Ήταν σε ομάδα και με κορόιδευε ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα λόγω της αναπηρίας. Είναι πολύ κοντά μας στους χώρους της θέασης».

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για το μπούλινγκ στον Ετεοκλή Παύλου

Από την πλευρά της, η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε ότι έλαβαν ένα συγκεκριμένο μήνυμα για αυτό κατά λάθος και που ήταν για να πάει σε άλλη ομάδα στα social.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων