Η 14χρόνη Χριστίνα χαρίζει ζωή που έπεσε θύμα τροχαίου. Στιγμές αρχαίας τραγωδίας στην Πάτρα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η 14χρόνη Χριστίνα χαρίζει ζωή που έπεσε θύμα τροχαίου. Στιγμές αρχαίας τραγωδίας στην Πάτρα

Η Χριστίνα έδινε μάχη για τη ζωή της, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο εγκεφαλικός της θάνατος.

 medlabnews.gr iatrikanea

Στιγμές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο του Ρίου

Χαρίζει ζωή η 14χρονη Χριστίνα, που έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 16χρονος φίλος της συγκρούστηκε με ΙΧ, που οδηγούσε επιχειρηματίας εστίασης.

Όλες αυτές τις ημέρες η Χριστίνα έδινε μάχη για τη ζωή της, ούσα σε μηχανική υποστήριξη, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα τραύματα που έχει υποστεί είναι βαρύτατα, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο εγκεφαλικός της θάνατος.

Μετά από πολυήμερη παραμονή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, οι θεράποντες γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά της ότι η κατάσταση της άτυχης ανήλικης ήταν δυστυχώς μη αναστρέψιμη καθώς τα τραύματα στο κεφάλι της ήταν βαρύτατα.

Οι γονείς της 14χρονης πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, σε ανθρώπους που περιμένουν να βρεθεί συμβατός δότης, και ήδη από το βράδυ της Τετάρτης έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία, αναφέρει το pelop.gr.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ιατρικών εξετάσεων και τη βεβαίωση ότι η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη, ενημερώθηκε ο Διεθνής Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και η διαδικασία της λήψης οργάνων θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ώρες.

Σοκαριστικό τροχαίο

Η άτυχη Χριστίνα ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή ενός 16χρονου η οποία συγκρούστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου με αυτοκίνητο.

Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή έξοδο, με τον 16χρονο - σύμφωνα με πληροφορίες - να έχει πάρει το μηχανάκι του πατέρα του, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των 2 παιδιών, με την 14χρονη να τραυματίζεται πιο σοβαρά, καθώς εκσφενδονίστηκε σε απόσταση πολλών μέτρων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο 16χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας κατ' οίκον τα ορθοπεδικά τραύματα που φέρει.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων