Ανακαλείται φριτέζα αέρος που πωλείται και στην Ελλάδα, λόγω κινδύνου ανάφλεξης. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανακαλείται φριτέζα αέρος που πωλείται και στην Ελλάδα, λόγω κινδύνου ανάφλεξης.

Σύσταση στους καταναλωτές να ελέγξουν το μοντέλο της φριτέζας τους.
Ανακαλείται φριτέζα αέρος που πωλείται και στην Ελλάδα, λόγω κινδύνου ανάφλεξης.

medlabnews.gr iatrikanea

Να ελέγξουν το μοντέλο της φριτέζας τους, μετά από ανάκληση προϊόντος σε μοντέλο φριτέζας που πωλείται στο Ebay, παρουσιάζοντας “κίνδυνο πυρκαγιάς” όταν χρησιμοποιείται καλεί τους καταναλωτές η Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών Ιρλανδίας (CCPC). Η συγκεκριμένη μάρκα φριτέζας πωλείται και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τη φριτέζα αέρα SilverCrest S-18 Oilless Air Fryer η οποία σύμφωνα με την ειδοποίηση  έχει πολλά προβλήματα ασφάλειας, με την ασφάλεια του προϊόντος να μην πληροί τις απαιτήσεις του σχετικού προτύπου.

“Αυτό σημαίνει ότι η ασφάλεια μπορεί να αποτύχει με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση ή την ανάφλεξη του βύσματος”, έγραψε ο ιστότοπος CCPC.

Ο αριθμός παρτίδας και ο γραμμωτός κώδικας είναι άγνωστοι.

Συνιστάται στους Ιρλανδούς καταναλωτές να «διακόψουν τη χρήση» και να «απορρίψουν το προϊόν» για να αποφύγουν τυχόν μελλοντικές ανησυχίες για την ασφάλεια.

“Μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή του eBay για να δείτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για εσάς. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του λογαριασμού χρήστη σας στο eBay”, δήλωσε η CCPC.

Πηγή: cibum.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων