Η ομογενής Δρ Αναστασία Χρόνη φιναλίστ για το βραβείο “Αυστραλός Ψυχολόγος της Χρονιάς” | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η ομογενής Δρ Αναστασία Χρόνη φιναλίστ για το βραβείο “Αυστραλός Ψυχολόγος της Χρονιάς”

Η Δρ Αναστασία Χρόνη είναι κλινική ψυχολόγος και ιδρύτρια του Αυστραλιανού Ινστιτούτου για την Ανθρώπινη Ευεξία
Η ομογενής Δρ Αναστασία Χρόνη φιναλίστ για το βραβείο “Αυστραλός Ψυχολόγος της Χρονιάς”

medlabnews.gr iatrikanea

Με μια ενθουσιώδη ανάρτηση στο λογαριασμό της στο LinkedIn υποδέχτηκε η ομογενής ψυχολόγος Δρ Αναστασία Χρόνη, τα νέα για την επιλογή της μεταξύ των φιναλίστ για τα βραβεία της Allied Health Αυστραλίας στην κατηγορία «Ψυχολόγος της Χρονιάς 2023».

«Ουάου! Τι υπέροχη έκπληξη! Αισθάνομαι τόσο απίστευτα ευγνώμων που αναγνωρίστηκα ως φιναλίστ για το βραβείο Αυστραλός Ψυχολόγος της Χρονιάς για το 2023!

Έχω τόσο μεγάλο πάθος για το ποικίλο έργο που μπορώ να προσφέρω στον τομέα της ψυχολογίας και το να λαμβάνω αυτή την αναγνώριση είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό. Η δουλειά μας ως ψυχολόγοι δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητική και ουσιαστική. Για μένα, αυτό είναι μια επιπλέον ώθηση για να συνεχίσω να προσφέρω. Σας ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δρ Χρόνη.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο!

Η πορεία της Αναστασίας Χρόνη

Η Δρ Αναστασία Χρόνη είναι κλινική ψυχολόγος και ιδρύτρια του Αυστραλιανού Ινστιτούτου για την Ανθρώπινη Ευεξία. Ασχολείται με την κλινική πρακτική, καθώς και με την έρευνα και τη διδασκαλία στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Σίδνεϊ (UTS). Κατέχει πτυχίο Ψυχολογίας με βαθμό άριστα από το Πανεπιστήμιο Σίδνεϊ, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην κλινική ψυχολογία και διδακτορικό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Σίδνεϊ.

Μέσω της διδακτορικής διατριβής της, η ομογενής ψυχολόγος ανέπτυξε και αξιολόγησε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα για παιδιά με νοητική αναπηρία. Η Αναστασία Χρόνη είναι επίτιμη συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Σίδνεϊ, όπου διδάσκει στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κλινικής Ψυχολογίας και παρέχει ερευνητική εποπτεία.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα ειδικά για τον προβληματικό τζόγο και την υπεύθυνη κατανάλωση τυχερών παιχνιδιών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Southern Cross και το Πανεπιστήμιο του Queensland. Έχει δημοσιεύσει σε πολλά έγκυρα ακαδημαϊκά περιοδικά και έχει παρουσιάσει την έρευνά της σε πολλά συνέδρια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, όπως το Παγκόσμιο Συνέδριο Συμπεριφορικών και Γνωσιακών Θεραπειών στο Βερολίνο (2019) και το Διεθνές Συνέδριο Ψυχοπαθολογίας Παιδιών και Εφήβων στο Λονδίνο (2019). Επίσης, είναι επί του παρόντος εξωτερική συνεργάτης του περιοδικού «Discover Psychology».

Η Δρ Αναστασία Χρόνη εκτός από ψυχολόγος είναι και εκπαιδευμένη κλασική πιανίστρια, η οποία παρέχει καθοδήγηση και συμβουλές σε πιανίστες σχετικά με την ερμηνεία τους, ενώ παράλληλα οργανώνει εργαστήρια και masterclasses για όσους ασχολούνται με τις παραστατικές τέχνες. Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες σκηνές σε όλο τον κόσμο, όπως επτά φορές στην Όπερα του Σίδνεϊ και στο διεθνούς φήμης Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Ο νικητές των βραβείων της Allied Health Αυστραλίας σε όλες τις κατηγορίες θα ανακοινωθούν σε επίσημη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2023.

Πηγή: neoskosmos.com

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων