Προσοχή. Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνα ζελεδάκια. Υπάρχει κίνδυνος πνιγμού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προσοχή. Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνα ζελεδάκια. Υπάρχει κίνδυνος πνιγμού

Ζελεδάκια σε μορφή ράβδου που περιέχουν τα πρόσθετα Ε407 και E410

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), για τη διακίνηση στην Ελλάδα από την ολλανδική εταιρία “Beagley Copperman B.V.” προϊόντων (ζελεδάκια σε μορφή ράβδου) που περιέχουν τα πρόσθετα Ε407 και E410.

Τα εν λόγω πρόσθετα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε ζελεδομπουκίτσες διότι δημιουργούν κατά την κατανάλωσή τους συνθήκες ενδεχόμενου πνιγμού.

Πρόκειται για τα προϊόντα “Speshow Assorted Jelly Straws”, τα οποία διακινήθηκαν από την ολλανδική εταιρεία “Beagley Copperman B.V.” O Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την ανάκληση/απόσυρση των εν λόγω προϊόντων ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω εικονιζόμενα προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων