Στο νοσοκομείο ο τράπερ Trannos. Οι αναρτήσεις του κατά τη νοσηλεία του. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στο νοσοκομείο ο τράπερ Trannos. Οι αναρτήσεις του κατά τη νοσηλεία του.

«Υπόσχομαι να γυρίσω “τεράστιος”»
Στο νοσοκομείο ο τράπερ Trannos. Οι αναρτήσεις του κατά τη νοσηλεία του.

medlabnews.gr iatrikanea

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο γνωστός τράπερ Trannos, προκειμένου να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος σε σχετικό story που δημοσίευσε, αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό έχει αναγκαστεί να ακυρώσει προγραμματισμένες του εμφανίσεις λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Για αυτόν τον λόγο, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, χρειάστηκε να νοσηλευτεί, προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Οι αναρτήσεις του τράπερ κατά τη νοσηλεία του

Συγκεκριμένα, σε stories που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από νοσοκομείο, ο δημοφιλής τράπερ αναφέρει ότι είναι «στην τελευταία ευθεία» για την επίλυση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και υπόσχεται να γυρίσει «τεράστιος».

«Λυπάμαι που τον τελευταίο καιρό μία έρχομαι και μία δεν έρχομαι στην περιοχή σας. Προσπαθώ να φτιάξω αυτό το πρόβλημα καιρό τώρα. Και είμαι στην τελευταία ευθεία. Ευχαριστώ για τη στήριξη και όλη την αγάπη. Υπόσχομαι να γυρίσω τεράστιος», γράφει ο Trannos στο σχετικό story που «ανέβασε» στο Instagram.

Άλλη ανάρτησή του μαρτυρά ότι χρειάστηκε να μείνει τουλάχιστον δύο ημέρες στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τη φύση του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Πηγή: iefimerida.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων