Συνεχίζεται η έρευνα για το θρίλερ στην Ίο. Τα σημεία όπου βρέθηκαν νεκροί οι δύο νεαροί Ιρλανδοί. Ήταν «μπόμπες» τα ποτά; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συνεχίζεται η έρευνα για το θρίλερ στην Ίο. Τα σημεία όπου βρέθηκαν νεκροί οι δύο νεαροί Ιρλανδοί. Ήταν «μπόμπες» τα ποτά;

Ο 18χρονος Μαξ ξεψύχησε αφού έμαθε πως ο φίλος του που έψαχνε όλη μέρα, τελικά ήταν νεκρός
Έρευνα για το θρίλερ στην Ίο: Ήταν «μπόμπες» τα ποτά που κατανάλωσαν οι δύο νεαροί Ιρλανδοί;

medlabnews.gr iatrikanea

Φωτογραφίες από τα σημεία που βρέθηκαν νεκροί οι δύο 18χρονοι Ιρλανδοί μαθητές στην Ίο δημοσιεύει η Daily Mail.

Ο Άντριου Ο’ Ντόνελ βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή, πάνω από 24 ώρες αφότου δηλώθηκε η εξαφάνισή του. Η σορός του βρέθηκε σε μια θαμνώδη έκταση που βρίσκεται κάτω από ένα γνωστό ξενοδοχείο, με θέα στο λιμάνι της Ίου. Πρόκειται, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, πρόκειται για πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο, όπου η ελληνική αστυνομία είχε ήδη ψάξει για τον Άντριου αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Η σορός του Άντριου ήταν κρυμμένη σε θάμνους και δεν ήταν ορατή» δήλωσε στη Daily Mail αξιωματούχος του λιμενικού.

Ο Μαξ Γουίλ κατέρρευσε και πέθανε στην είσοδο ενός στενού στο λιμάνι, μόλις μία ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Άντριου. Λέγεται ότι πέθανε από το σοκ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων και είχε περάσει όλη την ημέρα ψάχνοντας τον φίλο του

Εντός της ημέρας τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής

Εντός της ημέρας αναμένονται απαντήσεις για τα αίτια θανάτου των δύο 18χρονων συμμαθητών από την Ιρλανδία στην Ίο. Οι έφηβοι πέθαναν ξαφνικά το περασμένο Σάββατο ενώ γιόρταζαν την αποφοίτησή τους στο ελληνικό νησί, μαζί με δεκάδες άλλους συμμαθητές τους. Η νεκροψία που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά θα είναι κομβική, την ώρα που η ελληνική αστυνομία θα ξεκινήσει έρευνα για τα ποτά που ήπιαν τα δύο παιδιά. 

Σύμφωνα με την DailyMail, η οποία παρουσιάζει δηλώσεις της εκπροσώπου της αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, η ΕΛΑΣ θα εξετάσει αν τα ποτά που είχαν καταναλώσει τα παιδιά πριν το τραγικό περιστατικό ήταν νοθευμένα.

Η έρευνα φέρεται να ξεκίνησε μετά από δημοσίευμα της Daily Mail σχετικά με τον θάνατο των νεαρών μαθητών, οι οποίοι είχαν έρθει στο νησί συνοδεία συνοδών και γονέων, για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.

Σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα επανέρχεται με νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση, αναδεικνύοντας τις τελευταίες στιγμές του 18χρονου Μαξ Γουολ, ο οποίος κατέρρευσε στο λιμάνι του νησιού. Ειδικότερα, όπως αναφέρει, ο νεαρός μαθητής φέρεται να πέθανε αφού αναζητούσε για μία ολόκληρη ημέρα τον φίλο του, Άντριου.

Έφτιαξε αφίσες με το πρόσωπο του φίλου του

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο ενημέρωσης, η ανησυχία του 18χρονου για τον φίλο του, που είχε χάσει τη ζωή του σε γκρεμό του νησιού, είχε αγγίξει «κόκκινο» καθώς έφτασε στο σημείο να πάει σε τυπογραφείο και να εκδώσει αφίσες με το πρόσωπο του Άντριου.

Μάλιστα, στη συνέχεια τις μοίρασε στους ντόπιους και τις τοποθέτησε σε όλη την περιοχή, κάνοντας έκκληση στον κόσμο να αναζητήσει τον φίλο του που έπαιζαν μαζί ράγκμπι και ήταν αρκετά κοντά ως φίλοι.

Το χρονικό του θανάτου του Μαξ

Όπως αναφέρεται, μετά την εύρεση του πτώματος του Άντριου στους πρόποδες ενός γκρεμού, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο Δουβλίνο για να παρηγορηθεί από την οικογένειά του και άλλους που γνώριζαν τον Άντριου.

Τότε ήταν που άρχισε να κατευθύνεται προς το λιμάνι, όπου είχε μαζί του το σακίδιο και το τηλέφωνό του. Ήταν η στιγμή που κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που περίμενε το πλοίο του.

Οι φίλοι του είπαν ότι ήταν «συντετριμμένος» από τον θάνατο του Άντριου και αποφάσισε ότι το “πάρτι είχε τελειώσει” και ετοίμασε τις βαλίτσες του.

Καταγγελία για καθυστέρηση των ερευνών

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, είναι ότι οι Αρχές του νησιού άρχισαν αρκετά καθυστερημένα τις έρευνες για τον εντοπισμό του Άντριου. Συγκεκριμένα, όπως υπογραμμίζει, η αστυνομία άρχισε να ψάχνει για τη σορό του νεαρού μαθητή ένα 24ωρο αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Ο ανώτερος διευθυντής του St Michael’s College στο Δουβλίνο κ. Tim Kelleher δήλωσε ότι οι τοπικοί αστυνομικοί αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις έρευνες το πρωί της Κυριακής, όταν και τα πράγματα ήταν πιο καθαρά. Κατάφεραν να εντοπίσουν τον Άντριου από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου και ανακάλυψαν το πτώμα του στο βάθος ενός γκρεμού.





Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Δηλητηρίαση από νοθευμένο ποτό, μπόμπα, μεθανόλη. Μπορεί να προκαλέσουν τύφλωση και θάνατο. Πρώτες βοήθειες

Κίνδυνος θάνατος από ποτά μπόμπες. Τα νοθεύουν με ασετόν ακόμη και με καθαριστικά τζαμιών

Στο νοσοκομείο μαθητές από δηλητηρίαση με ποτά μπόμπες. Παρενέβη ο εισαγγελέας

Ποδοσφαιριστής έμεινε τετραπληγικός μετά από δηλητηρίαση με νοθευμένο ποτό (video)

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων