Τρομακτικό βίντεο. Καρχαρίας καταδίωκε γυναίκα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα SUP, αφιερωμένο στην κυστική ίνωση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τρομακτικό βίντεο. Καρχαρίας καταδίωκε γυναίκα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα SUP, αφιερωμένο στην κυστική ίνωση

Η γυναίκα κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της: «Ποτέ δεν ήξερα ότι μπορούσα να είμαι τόσο ήρεμη»
Βίντεο Σοκ: Καρχαρίας καταδίωκε γυναίκα που έκανε θαλάσσιο σπορ σε αγώνες

medlabnews.gr iatrikanea

Η Μαλέα Τριμπλ, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα SUP, αφιερωμένο στην κυστική ίνωση, διήνυσε ορισμένα μέτρα στη θάλασσα, ενώ δίπλα της κινείτο ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας. Ωστόσο, δεν έχασε τη ψυχραιμία της.

«Αρχικά ένιωσα μερικά χτυπήματα στο κάτω μέρος της σανίδας μου, αλλά δεν έδωσα σημασία, νομίζοντας ότι μάζεψα μερικά φύκια στο πτερύγιο μου», είπε η Τριμπλ στο Fox 35..

Ο καρχαρίας κάνει μία απότομη στροφή για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην γυναίκα και την ακολουθεί αργά, καθώς φθάνει στα ανοιχτά νερά. Ο καρχαρίας διατήρησε τον ρυθμό της Tribble καθώς έπλεε από κάτω της, πριν πάρει τον δρόμο προς τον συναθλητή στο αγώνισμα, που ήταν μόλις μερικά μέτρα μπροστά. Ο καρχαρίας, τελικά, ήταν φιλικός και μάλλον τού κίνησε την περιέργεια η έντονη κινητικότητα στη θαλάσσια περιοχή που εξερευνούσε.

Ο σύζυγος της Tribble, Rick, ήταν ο πρώτος που είδε τον καρχαρία και κατάφερε να την προειδοποιήσει, όμως, χωρίς να την τρομάξει και την οδήγησε «ήρεμα και με ασφάλεια» μακριά από τον καρχαρία.

«Με βάση την αντίδρασή του, κατάλαβα αμέσως ότι ήταν καρχαρίας. Δεν ήξερα πόσο μεγάλος ήταν ή πού ακριβώς βρισκόταν», υπογράμμισε. «Μεγάλος; Με ακολουθεί», ακούγεται να λέει στο βίντεο, χωρίς να δείχνει φοβισμένη.

Παραδέχθηκε ότι εκείνη την ώρα δεν είχε προσέξει πόσο μεγάλος είναι ο καρχαρίας, το συνειδητοποίησε αργότερα όταν είδε το βίντεο. «Σε ένα σημείο του βίντεο, είναι εντελώς κάτω από τη σανίδα μου. Παρατήρησα, επίσης, πόσο γρήγορες και κομψές ήταν οι κινήσεις. Ο καρχαρίας φαινόταν απλώς περίεργος για το τι είχε… στο σπίτι του. Ποτέ δεν ήξερα ότι μπορούσα να είμαι τόσο ήρεμη· είναι τρελό να τα σκέφτομαι όλα αυτά, μετά το περιστατικό».

Διαβάστε επίσης


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων