Αιφνίδιοι θάνατοι. Πέθανε 24χρονη στη Ρόδο ενώ γιόρταζε τα γενέθλιά της. 17χρονη πεθανε στο Μαντούδι της Εύβοιας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αιφνίδιοι θάνατοι. Πέθανε 24χρονη στη Ρόδο ενώ γιόρταζε τα γενέθλιά της. 17χρονη πεθανε στο Μαντούδι της Εύβοιας

aifnidioi-thanatoi-pethane-24xhroni

 medlabnews.gr

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρόδο όταν 24χρονη γιόρταζε, σε ξενοδοχείο του νησιού, τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφοριες της «Ροδιακής», η νεαρή γυναίκα μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου κι ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει το πτυχίο της.

Η 24χρονη, σε κάποια στιγμή που διασκέδαζε, επειδή γνωρίζε πιάνο, σηκώθηκε να παίξει αλλά τότε ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωγόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φιλους της και ολοκληρο το νησι της Ροδου.

Από πνευμονικό οίδημα πέθανε η 24χρονη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή 

Η αίτια θανάτου της 24χρονης κοπέλας είναι πνευμονικό οίδημα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της Ρόδου που έκανε τη νεκροψία στο άψυχο σώμα της κοπέλας, διερευνάται με εργαστηριακές εξετάσεις η αιτία του πνευμονικού οιδήματος. .

Τραγωδία στην Εύβοια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της βόρειας Ευβοιας από τον ξαφνικό θάνατο ενός νέου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το evima.gr πρόκειται για κορίτσι ηλικίας 17 ετών το οποίο αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε μέσα στο σπίτι του στο Μαντούδι.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Μαντουδιου αλλά ήταν δυστυχώς αργά καθώς η 17χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

Τα αιτία του θανάτου της άτυχης κοπέλας θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων