Δολοφονία Μιχάλη. Έπλυναν τα στοιχεία μαζί με τα αίματα και μετά έψαχνε η αστυνομία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δολοφονία Μιχάλη. Έπλυναν τα στοιχεία μαζί με τα αίματα και μετά έψαχνε η αστυνομία

Η πρώτη φωτο είναι τραβηγμένη από εκείνον στις 08:34 το πρωί της Τρίτης

 medlabnews.gr

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμμου, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δύο φωτογραφίες. Όπως εξηγεί, η πρώτη είναι τραβηγμένη από εκείνον στις 08:34 το πρωί της Τρίτης, δείχνοντας συνεργεία να πλένουν με πιεστικό τη γέφυρα όπου σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση των χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Έπειτα, παραθέτει μία δεύτερη φωτογραφία, από άλλον φωτορεπόρτερ από το ίδιο σημείο λίγο πριν τη μία το μεσημέρι. «Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κέμμου

H πρώτη φωτογραφία ειναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Την πλένουν με πιεστικό. Η δεύτερη ειναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό.

Επειδή ρωτάτε αν είναι ίδια η γέφυρα που τράβηξα στις 08:34 το πρωί τη στιγμή που έπλεναν τα αίματα και τα στοιχεία της δολοφονίας του Μιχάλη με αυτή που πήγε η αστυνομία περίπου στη 1 το μεσημέρι να κάνει την έρευνα της ανεβάζω όλη τη σειρά των φωτογραφίων που τράβηξα και πριν την πλύνουν.

Η γέφυρα είναι μία, είναι συγκεκριμένη και η αστυνομία είναι στην ίδια γέφυρα.

Ο συνάδελφος το μεσημέρι την τράβηξε από την αντίθετη πλευρά.

Όλες οι φωτογραφίες εκτός από την τελευταία που δεν είναι δική μου αλλά συναδέλφου από την Ευρωκίνηση είναι τραβηγμένες μέχρι και τις 08:34 το πρωί.

Είναι πριν την πλύνουν με τα αίματα ακόμα και ειναι και τη στιγμή που την πλένουν.

Η τελευταία φωτογραφία είναι περίπου στην 1 το μεσημέρι όταν έχει πάει η αστυνομία να κάνει έρευνα αφού έχει πλυθεί η γέφυρα.

Οι στιγμές που ζούμε όλοι ως κοινωνία και περισσότερο οι γονείς του δολοφονημένου Μιχάλη είναι δύσκολες.

Δεν έχει διάθεση κανείς να κοροϊδέψει κανέναν. Αυτά είναι τα γεγονότα, αυτές είναι οι φωτογραφίες, αυτό είναι το σημείο.

Αν κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις είναι η αστυνομία και όχι οι φωτορεπόρτερ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων