Γιατρός «γιαλαντζί» εξαπατούσε επιχειρηματίες στην Κύμη για τζάμπα διακοπές! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γιατρός «γιαλαντζί» εξαπατούσε επιχειρηματίες στην Κύμη για τζάμπα διακοπές!

«Φέσωσε» ένα ξενοδοχείο και τέσσερα εστιατόρια, μέχρι να αποκαλυφθεί η παράνομη δράση του
Γιατρός «γιαλαντζί» εξαπατούσε επιχειρηματίες στην Κύμη για τζάμπα διακοπές!

medlabnews.gr iatrikanea

Μια ιστορία απάτης με πρωταγωνιστή 65χρονο Έλληνα, έφερε στο φως έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, ύστερα από καταγγελίες επαγγελματιών της περιοχής.

Ο 65χρονος για το διάστημα από 14 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου 2023 που συνελήφθη από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση, φέρεται να παρίστανε το γιατρό σε επαγγελματίες της περιοχής για να κάνει διακοπές τζάμπα!

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν μετά από καταγγελία επαγγελματία της περιοχής ότι άνδρας έφυγε από την επιχείρησή του χωρίς να πληρώσει. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 65χρονος παρίστανε το γιατρό και όταν έφτανε η ώρα να πληρώσει ισχυριζόταν ότι έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του και ότι η τραπεζική του κάρτα δε δούλευε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Με αυτόν τον τρόπο «φέσωσε» ένα (1) ξενοδοχείο και τέσσερα (4) εστιατόρια, μέχρι να αποκαλυφθεί η παράνομη δράση του.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε επίσης, ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, για ανάλογες περιπτώσεις απάτης!

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ  ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, μετά από σχετική καταγγελία και διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθη χθες (31-07-2023) το απόγευμα στην Κύμη Ευβοίας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή προανακριτική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 14-06 έως 31-07-2023, ο συλληφθείς, επισκεπτόμενος διάφορες επιχειρήσεις (ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης) ευρύτερης περιοχής της Κύμης, προφασιζόμενος συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα και με το πρόσχημα ότι αφενός μεν είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του και αφετέρου δε ότι η τραπεζική του κάρτα αντιμετώπιζε τεχνικό πρόβλημα, έκανε χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών χωρίς να καταβάλει το ανάλογο αντίτιμο.

Μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί ότι με την ανωτέρω μεθοδολογία δράσης, έχει εξαπατήσει συνολικά πέντε επαγγελματίες της περιοχής, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, με διάπραξη συναφών αδικημάτων.

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.»

Πηγή: Lamiareport.gr, evianews.com

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων