Free website traffic generator Πέθανε αιφνιδίως ο διακεκριμένος νευροχειρουργός στη Νέα Υόρκη, Γιώργος Κληρονόμος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε αιφνιδίως ο διακεκριμένος νευροχειρουργός στη Νέα Υόρκη, Γιώργος Κληρονόμος

Ο εκλιπών εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως νευροχειρουργός σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

 medlabnews.gr iatrikanea

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ιατρός Γιώργος Κληρονόμος το βράδυ της Πέμπτης, στο πατρικό του σπίτι, στη Μονεμβασιά, όπου έκανε τις διακοπές του.

Ο εκλιπών εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως νευροχειρουργός σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Πήρε ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Στη συνέχεια ακολούθησε σπουδές μετεκπαίδευσης στον Καναδά και την Αμερική. Πρόσφατα είχε βραβευθεί ως ο καλύτερος νευροχειρουργός στο Long Island, στη Νέα Υόρκη.

Τα χρόνια που υπηρέτησε στην Πάτρα είχε αναπτύξει στενούς δεσμούς με την πόλη και τους ανθρώπους της, γι’ αυτό και η είδηση του θανάτου του έφερε θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Πατρών για τον θάνατο του νευροχειρουργού Γεωργίου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο, τον νευροχειρουργό Γεώργιο Κληρονόμο.

Με θλίψη ενημερωθήκαμε για τον αιφνίδιο θάνατο του εξαίρετου αυτού επιστήμονα χθες στη Μονεμβασιά.

Ο Γεώργιος Κληρονόμος γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1975. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 2001.

Ειδικεύθηκε στην ειδικότητα νευροχειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 2011 και ήταν κάτοχος διδακτορικού διπλώματος.

Μετεκπαιδεύτηκε στον Καναδά και στην Αμερική που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια. Βραβεύτηκε πρόσφατα ως ο καλύτερος νευροχειρουργός στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Στο Ιατρικό Σύλλογο Πατρών υπήρξε μέλος επί σειρά ετών και έχει αφήσει ανεξίτηλα στη μνήμη όλων όσων των γνώρισαν το ήθος, τόσο προς τους συναδέλφους όσο και προς τους ασθενείς, την ικανότητά του και την υψηλού επιπέδου παροχή των ιατρικών υπηρεσιών του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου              Γεώργιος Πατριαρχέας

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων