Δύναμη ψυχής από τον Γιώργο Δασκαλάκη. Ακολουθούν δύσκολες εβδομάδες μπροστά μας δίνοντας τη μάχη μας με το Θηρίο. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δύναμη ψυχής από τον Γιώργο Δασκαλάκη. Ακολουθούν δύσκολες εβδομάδες μπροστά μας δίνοντας τη μάχη μας με το Θηρίο.

Με μεγάλο θάρρος, υπομονή και πίστη, συνεχίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης τη μάχη του με τον καρκίνο.

 medlabnews.gr iatrikanea

Με μεγάλο θάρρος, υπομονή και πίστη, συνεχίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης τη μάχη του με τον καρκίνο. Στο πλευρό του πάντα η σύντροφός του, ο «άγγελός μου» όπως την αποκαλεί ο ίδιος ο Γιώργος Δασκαλάκης, Μαρία Ντινόρη.

Δύμαμη ψυχής από τον Γιώργο Δασκαλάκη για τον αγώνα του με τον καρκίνο «Ακολουθούν δύσκολες εβδομάδες μπροστά μας δίνοντας τη μάχη μας με το Θηρίο!!! Θέλει να μου τη κάνει γυριστή...αλλά έχει βρει δύσκολο αντίπαλο...σιγά μη τον αφήσω!!!

- Ο Θεός ομως ξέρει τι κάνει και έχει το λόγο του που δίνει γιατί το δίνει και σε ποιον το δίνει...

- Οι γιατροί κάνουν τα πρέπον και ότι μπορούν...

- Η αγάπη όμως μπορεί να κάνει θαύματα...

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ»

«Βρες τρόπο, πρέπει να με εξομολογήσεις»: Ο Γιώργος Δασκαλάκης έστειλε μήνυμα τα ξημερώματα στον πατέρα Λεόντιο Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο, ενώ ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα Λεόντιο, κάνοντας γνωστό πως του ζήτησε να τον επισκεφτεί προκειμένου να εξομολογηθεί.

Γιώργος Δασκαλάκης: «Όσοι είναι από τη Ρόδο γνωρίζουν για αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο» Ο Γιώργος Δασκαλάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Καλησπέρα αγάπες μου όμορφες!Έστειλα μήνυμα εχθές αργά τα ξημερώματα σε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο όπως τον αποκαλώ και του λέω “ξέρω ότι δεν έχεις μέσο να έρθεις από το μοναστήρι του Αρταμίτη μας (70 χλμ.) αλλά βρες…Πρέπει να με εξομολογήσεις πάλι και να μου διαβάσεις την ευχη σου. Έλα όποτε μπορείς”. Πρωί πρωί ήταν εδώ. Όσοι είναι από τη Ρόδο γνωρίζουν για αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο του Θεού τον Πατέρα Λεόντιο.

Να έχει κάθε ευλογία του Θεού όπως ο ίδιος τη μοιράζει με τη ψυχούλα του στους συνανθρώπους του. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας! Αμήν».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων