Ο Βασίλης Καρράς περνάει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Βασίλης Καρράς περνάει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια.

 medlabnews.gr iatrikanea

Η είδηση ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας είχε αντιμετωπίσει τους θαυμαστές του, όμως, όσο κι αν γράφτηκε ότι επιστρέφει στις πίστες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση καθώς ο Βασίλης Καρράς περνάει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και μάλιστα πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία, καθώς λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Αν και το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού προέχει η αντιμετώπιση της ασθένειάς του.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί», ανέφερε αρχικά στην «Super Κατερίνα» ο Χάρης Λεμπιδάκης, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή σήμερα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του. Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τη φαρμακευτική αγωγή που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά».

Ο δικηγόρος του παίρνει θέση για τα fake news

Με αρκετή ένταση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 2/10 η εκπομπή Super Κατερίνα, αφού η παρουσιάστρια αυτής ,Κατερίνα Καινούργιου, μετά την καθιερωμένη πασαρέλα της και το καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό, δήλωσε πως το βράδυ του Σαββάτου, μετά την βάπτιση στην οποία ήταν νονά (δείτε εδώ τι φόρεσε), γυρνώντας σπίτι συνειδητοποίησε την χυδαιότητα των social media αφού αντίκρισε tweets να αναφέρουν πως ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς πέθανε.

Πιο συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής αναφέρθηκε πως το βράδυ του Σαββάτου, κατά την διάρκεια προβολής του Fame Story, κάποιος χρησιμοποίησε στο twitter το hashtag του, το οποίο τρένταρε πρώτο, για να διαδώσει fake news τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας και του τραγουδιστή προέβη σε μια ανακοίνωση δηλώνοντας φανερά την δυσαρέσκεια όλων σε όλο αυτό.

«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων