Ερωτηματικά για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου. Η θέση που βρέθηκε πεσμένη και το ματωμένο νυχτικό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ερωτηματικά για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου. Η θέση που βρέθηκε πεσμένη και το ματωμένο νυχτικό

Το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της

medlabnews.gr iatrikanea

Θρίλερ με το ματωμένο νυχτικό της Μαίρης Χρονοπούλου και το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Η σπουδαία ηθοποιός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για πέντε ημέρες, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή.

Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στον Alpha για την υπόθεση που έχει αναλάβει και θεωρεί ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι δεν μπορεί να προκλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο λέγεται ότι έπεσε. Όπως τόνισε, η ηθοποιός φορούσε ένα ματωμένο νυχτικό που της αφαιρέθηκε κατά τη μεταφορά της στον «Ευαγγελισμό».

«Θρίλερ με το ματωμένο νυχτικό της» «Ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε κι έφυγε από τη ζωή. Οι συνθήκες που έγινε, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τον θάνατό της. Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά» είπε αρχικά.

«Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες» συμπλήρωσε o κ. Χατζημιχάλης.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Αστυνομία κάλεσε δύο μάρτυρες για το τυπικό μέρος με το πιστοποιητικό της νεκροτομής και στη συνέχεια της αποτέφρωσης στη Ριτσώνα.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Χατζημιχάλης η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της που την εντόπισαν τραυματισμένη θα καταθέσουν και θα πιστοποιήσουν τη σωρό της. Τέλος μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο...

«Θα πάνε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της που τη βρήκαν τραυματισμένη για να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν ότι είναι εκείνη και στη συνέχεια εκτιμώ ότι θα ξεκινήσει μία διαδικασία διερεύνησης της όλης υπόθεσης και θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά, όπως το θέμα του ασθενοφόρου, που δεν βρέθηκε από πού είναι. Είναι από το ΕΚΑΒ, είναι κάποια ιδιωτική εταιρία; Δεν βρέθηκε ακόμα, έτσι ώστε να ερωτηθούν και οι τραυματιοφορείς για το πώς βρήκαν τη Μαίρη Χρονοπούλου»

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αείμνηστη ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, είχε αφήσει εντολή να μην ταφεί, αλλά να αποτεφρωθεί. Έτσι, όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, η σορός της αείμνηστης ηθοποιού θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

Στη συνέχεια, η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα παραληφθεί από γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η ίδια έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της, και θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπου οι φίλοι της ηθοποιού θα μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν όπως η ίδια επιθυμούσε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων