Πέθανε ο ηθοποιός Αίας Μανθοπούλος που είχε υποστεί εγκεφαλικό. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε ο ηθοποιός Αίας Μανθοπούλος που είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Ο Αίας Μανθόπουλος νοσηλευοταν από τις 9/10

medlabnews.gr iatrikanea

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ενώ έδινε μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Αττικόν, η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του: «Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας-Γεώργιος Μανθόπουλος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ. Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του». Το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου, η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, είχε επιβεβαιώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό», ότι ο ηθοποιός νοσηλευόταν. «Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει» είπε πιο συγκεκριμένα.

Ποιος ηταν ο Αίας Μανθόπουλος

Γεννημένος στην Αθήνα, είναι ανιψιός της κορυφαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκτώντας πτυχίο Οικονομικών, όπως και αργότερα της σχολής του Καρόλου Κουν.

Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς καθώς και σε δεκάδες άλλα σπουδαία έργα δίπλα σε αρκετά σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία «Ροζ ολοταχώς».

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολούνταν με τον χώρο του τουρισμού στο εξωτερικό -όπου είχε μετακομίσει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Παιανία.



Διαβάστε επίσης

Συμπτώματα που μπορεί να σημαίνουν εγκεφαλικό και δεν πρέπει να αγνοείτε


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων