Ανήλικη στη Ρόδο κατέρρευσε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανήλικη στη Ρόδο κατέρρευσε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Η μητέρα της 16χρονης που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο νυχτερινό κέντρο

medlabnews.gr iatrikanea

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε μπαρ της Ρόδου, όταν μια 16χρονη μαθήτρια κατέρρευσε από υπερκατανάλωση αλκοόλ και διακομίστηκε ημιλιπόθυμη σε νοσοκομείο.

Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, οδήγησαν ήδη τους αστυνομικούς στην πρώτη σύλληψη. Η μητέρα της 16χρονης που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο νυχτερινό κέντρο, ζητούσε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους που σέρβιραν ποτά στο ανήλικο παιδί της. Ευτυχώς ο κίνδυνος για τη ζωή της ανήλικης έχει περάσει, όμως οι έρευνες για τα όσα έγιναν βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα όταν ενημερώθηκαν αστυνομικοί να σπεύσουν άμεσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ιαλυσό της Ρόδου, όπου μια ανήλικη κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν ήδη στο σημείο επιβίβαζε από τον προαύλιο χώρο του καταστήματος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση την 16χρονη -κάτοικο Ιαλυσού- δίπλα από την οποία μάλιστα βρισκόταν και η 48χρονη μητέρα της.

Η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε ότι από το νυχτερινό κέντρο έδωσαν στην ανήλικη κόρη της αλκοόλ. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο λειτουργίας, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, από την ανήλικη λήφθηκε δείγμα αίματος που θα αποσταλεί αρμοδίως για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Διαβάστε ακόμα

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων