Ο τραγουδιστής Nick Jonas διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1. Εξηγεί πώς η μητέρα του, του έσωσε τη ζωή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο τραγουδιστής Nick Jonas διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1. Εξηγεί πώς η μητέρα του, του έσωσε τη ζωή

Ο 31 ετών τραγουδιστής των Jonas Brothers έμαθε πριν από 18 χρόνια ότι πάσχει από τύπου 1 διαβήτη.

 

Με ένα βίντεο στο Instagram ο γνωστός Αμερικανός τραγουδιστής Nick Jonas μίλησε για το πώς πριν από 18 χρόνια διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 και πώς η μητέρα και η οικογένειά του ήταν εκείνοι που παρατήρησαν τα σημάδια σε αυτόν.

Μαζί με το βίντεο, ο Jonas έγραψε: “Πριν από 18 χρόνια διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 1. Η οικογένειά μου, ειδικά η μαμά μου @mamadjonas, παρατήρησε μια αλλαγή σε εμένα και είδε τα τέσσερα κύρια σημάδια που τώρα γνωρίζουμε ότι είναι συμπτώματα του διαβήτη τύπου 1”.

Ο 31 ετών τραγουδιστής των Jonas Brothers έμαθε πριν από 18 χρόνια ότι πάσχει από τύπου 1 διαβήτη.

Σε ανάρτησή που έκανε στο Instagram μαζί με τη μητέρα του Ντενίζ, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζει ο οικογενειακός περίγυρος στην αναγνώρισή τους. Όπως είπε η κυρία Τζόνας, ο γιος της διαγνώσθηκε με τη νόσο πριν από 18 χρόνια. Εκείνος ανέφερε ότι είχε:

  • Πολυδιψία (αυξημένη δίψα)
  • Πολυουρία (συχνή ούρηση)
  • Εξάντληση
  • Ανεξήγητη απώλεια βάρους

Η πρώτη που παρατήρησε αυτά τα συμπτώματα, αλλά χωρίς αρχικά να προβληματιστεί, ήταν η κυρία Τζόνας. Όταν όμως αυτά συνεχίστηκαν, κατάλαβε πως έπρεπε να τα αξιολογήσει ένας γιατρός. Έτσι, άρχισε να το συζητά με τον Νικ.

«Ήμουν αρκετά τυχερός που είχα αυτό το απίστευτο σύστημα υποστήριξης γύρω μου το οποίο παρατήρησε αυτά τα σημάδια, με βοήθησε να πάρω την απόφαση να κάνω έλεγχο και τελικά έσωσε τη ζωή μου», έγραψε ο Jonas.

Μίλησε επίσης για την επιθυμία του οι άνθρωποι να φροντίζουν τους κοντινούς και τους αγαπημένους τους με παρόμοιο τρόπο και να εντοπίζουν συμπτώματα διαβήτη πριν να είναι πολύ αργά.

«Ως νέος πατέρας ο ίδιος, καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να προσέχω για τυχόν σημάδια καθώς η κόρη μου μεγαλώνει», δημοσίευσε ο Jonas. Σε μια προσπάθεια να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα συμπτώματα του διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 και να βοηθήσει να σωθούν ζωές, ο Jonas προέτρεψε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην καμπάνια #SeeTheSigns.

«Φέτος με το @beyondtype1 επεκτείνουμε το μήνυμά μας #SeeTheSigns όχι μόνο στα άτομα που διαγιγνώσκονται αλλά και στους γύρω τους», μοιράστηκε ο Jonas.

«Λάβετε μέρος στην καμπάνια μας #SeeTheSigns και συμμετάσχετε στην ευαισθητοποίηση σχετικά με αυτά τα συμπτώματα του διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 που συχνά χάνονται και βοηθήστε να σωθούν ζωές», πρόσθεσε.


Διαβάστε επίσης:

Συμπτώματα που σας δείχνουν Διαβήτη. Κράμπες, εύκολη κούραση, θολή όραση, υπνηλία, φαγούρα, απώλεια βάρους 

Μήπως ο διαβήτης έχει βλάψει τα μάτια σας; Διαβητική οφθαλμοπάθεια, Διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια (video)

Περιφερική αγγειακή αρτηριακή νόσος, αποφρακτική αρτηριοπάθεια, με πόνο, κράμπες, μούδιασμα στα πόδια, χωλότητα, πληγές 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων