Ο Νίκος Υποφάντης αναφέρεται πώς ενημερώθηκε για τον καρκίνο στον μικρό του γιο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Νίκος Υποφάντης αναφέρεται πώς ενημερώθηκε για τον καρκίνο στον μικρό του γιο

Στην πρώτη αντίδραση που είχε όταν ενημερώθηκε από τον γιατρό πως ο μικρός του γιος έχει καρκίνο

 medlabnews.gr iatrikanea

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Υποφάντης για τη στιγμή που ενημερώθηκε για την υγεία του γιου του.

Στην πρώτη αντίδραση που είχε όταν ενημερώθηκε από τον γιατρό πως ο μικρός του γιος έχει καρκίνο αναφέρθηκε από καρδιάς ο Νίκος Υποφάντης όταν συνάντησε τον Τάσο Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου (16.12.2023), στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ήταν η γυναίκα μου μαζί, ήταν η γιαγιά, έχουμε πάει στον γιατρό ο οποίος μου είπε “βγάλε την γιαγιά έξω και έλα να σου μιλήσω”. Λέει, “κοίταξε να δεις, το παιδί έχει καρκίνο”. Του λέω, “τι λες;” και μου απαντά πως “έχει καρκίνο, θα το παλέψετε, γίνεται όμως”.

Βγαίνοντας από το δωμάτιο του γιατρού, είναι το παιδί το οποίο πονάει αλλά γελάει γιατί είναι πάνω στην κατάσταση της μέθης για να μπορέσει να κάνει την εξέταση, είναι η πεθερά μου και, ενώ είμαστε στο κέντρο της Αθήνας, δεν ακούω ήχους» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Έχουν απομονωθεί οι ήχοι και νομίζω ότι δεν μπορώ να περπατήσω. Δηλαδή έχει αρχίσει να υπάρχει μια τρικυμία, μια αστάθεια κάτω. Προσπαθούσα να κοιτάξω στο έδαφος, ασάφεια στους ήχους, ο χώρος άρχισε να συστέλλεται και να διαστέλλεται. Δεν είχα αντίληψη εκείνη την ώρα.

Δίνεις μάχη. Δίνει μάχη το παιδί το ίδιο, δεν θα δώσεις εσύ; Δεν θα μπεις σε αυτή την ιστορία;».

«Αμέσως μετά, μόλις το παιδί ήρθε σπίτι ύστερα από πολύ δύσκολο αγώνα, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, αποφασίσαμε με τον μετέπειτα κουμπάρο μου, που και αυτός πήρε το παιδί του και είναι μια χαρά, να ασχοληθούμε με την βοήθεια των συλλόγων αυτών που είναι κοντά στα παιδιά.

Με τη Φλόγα συγκεκριμένα, όμως δεν μπορούμε να πούμε αυτά που έχουμε ζήσει εκεί στην εκπομπή γιατί είναι δύσκολα» τόνισε ακόμα ο Νίκος Υποφάντης στον Τάσο Ιορδανίδη και τους “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων