Πραγματική Ιστορία και όχι ταινίας. Αεροπορική εταιρεία έβαλε ασυνόδευτο 6χρονο παιδάκι σε λάθος πτήση και προορισμό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πραγματική Ιστορία και όχι ταινίας. Αεροπορική εταιρεία έβαλε ασυνόδευτο 6χρονο παιδάκι σε λάθος πτήση και προορισμό

Ο μικρός Κάσπερ προσγειώθηκε στο Ορλάντο, τέσσερις ώρες μακριά από τον προορισμό του
Σαν σενάριο ταινίας: Αεροπορική εταιρεία έβαλε 6χρονο παιδάκι σε λάθος πτήση!

medlabnews.gr iatrikanea

Περιπέτεια που θυμίζει την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» έζησε ένα 6χρονο αγοράκι στις ΗΠΑ, που ταξίδευε ασυνόδευτο με το αεροπλάνο αλλά κατέληξε σε λάθος προορισμό!

Ο μικρός Κάσπερ θα ταξίδευε με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Spirit Airlines στο Φορτ Μάιερς από τη Φιλαδέλφεια. Η γιαγιά του, τον περίμενε να φτάσει στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα, αλλά αντ’ αυτού προσγειώθηκε στο Ορλάντο. Οι αποσκευές του έφτασαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Νοτιοδυτικής Φλόριντα.

Η Μαρία Ράμος, γιαγιά του παιδιού, προσπαθούσε πανικόβλητη να μάθει πού βρισκόταν ο εγγονός της, ο οποίος πρώτη φορά ταξίδευε μόνος του με αεροπλάνο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κάσπερ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι βρισκόταν σε άλλο αεροδρόμιο, περίπου τέσσερις ώρες μακριά! «Γιαγιά πού είσαι; Δε σε βλέπω, βγήκα από το αεροπλάνο», φέρεται να είπε στη γιαγιά του, η οποία πήγε οδικώς να τον παραλάβει.

«Μου είπαν: “Όχι, δεν είναι σε αυτή την πτήση. Έχασε την πτήση του”», δήλωσε η γιαγιά του παιδιού στο WINK, προσθέτοντας: «Τους είπα “΄Οχι, δεν θα μπορούσε να χάσει την πτήση του, αφού έχω το check-in“». Στη συνέχεια έτρεξε μέσα στο αεροπλάνο και ρώτησε την αεροσυνοδό: «Πού είναι ο εγγονός μου; Σου τον παρέδωσαν στη Φιλαδέλφεια;» και μου απάντησε «Όχι, δεν είχα παιδιά μαζί μου».

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για το μπέρδεμα.

«Στις 21 Δεκεμβρίου, ένα ασυνόδευτο παιδί που ταξίδευε από τη Φιλαδέλφεια (PHL) προς το Φορτ Μάιερς (RSW) επιβιβάστηκε λανθασμένα σε πτήση προς το Ορλάντο (MCO)», ανέφερε η Spirit Airlines σε ανακοίνωση που δόθηκε στο Newsweek την Κυριακή.

«Το παιδί βρισκόταν πάντα υπό τη φροντίδα και την επίβλεψη ενός μέλους της ομάδας Spirit και μόλις ανακαλύψαμε το λάθος, λάβαμε άμεσα μέτρα για να επικοινωνήσουμε με την οικογένεια και να την επανασυνδέσουμε. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και την ευθύνη της μεταφοράς όλων των επισκεπτών μας και διεξάγουμε εσωτερική έρευνα. Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια για αυτή την εμπειρία», επεσήμανε η αεροπορική εταιρία στην ανακοίνωσή της.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων