STAND UP: Η L’Oréal Paris στηρίζει το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

STAND UP: Η L’Oréal Paris στηρίζει το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους.

Ήξερες πως το 80% των γυναικών έχουν βιώσει παρενόχληση στο δρόμο;
STAND UP: Η L’Oréal Paris στηρίζει το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους.

medlabnews.gr iatrikanea

Κάθε ανεπιθύμητος χαρακτηρισμός, χειρονομία ή δράση που γίνεται χωρίς την συγκατάθεση του ανθρώπου που το δέχεται, σε δημόσιο χώρο, επηρεάζει σημαντικά την αίσθηση ασφάλειας, με αποτέλεσμα να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων.

Η L’Oréal Paris με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, 25 Νοεμβρίου, ενισχύει την πρωτοβουλία Stand Up Against Street Harassment.

Με το εμβληματικό της σύνθημα «Γιατί σας αξίζει», η Ambassador της L’Oréal Paris, Δούκισσα Νομικού, συμμετείχε στην επικοινωνία μέσα από ένα ενημερωτικό βίντεο για τη μεθοδολογία των 5 D: Direct (Μιλώ ευθέως), Distract (Απόσπαση προσοχής), Delegate (Αντιπρόσωπος), Document (Καταγραφή), Delay (Καθυστέρηση).

Στόχος του βίντεο είναι η εκπαίδευση και η ενημέρωση όλων των γυναικών στη μεθοδολογία των 5D, με σκοπό την αντιμετώπιση των εκφοβιστικών συμπεριφορών, που επηρεάζουν την αίσθηση ελευθερίας των κοριτσιών και των γυναικών στους δημόσιους χώρους.

Δείτε το βίντεο:

STAND UP «Ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους», μία πρωτοβουλία από τη L’Oréal Paris με σκοπό την ενδυνάμωση και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την L’Oreal Paris το 2022, το πρόγραμμα Stand Up παρακίνησε σημαντικά τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση να περπατήσουν στον δρόμο και είναι προετοιμασμένοι να παρέμβουν και να πάρουν θέση, αν έρθουν αντιμέτωποι με κάποιο περιστατικό παρενόχλησης.

Επιπλέον, 97% των ερωτηθέντων αισθάνεται πιο δυνατό να παρέμβει όταν διαπιστώνει παρενόχληση σε κάποιο δημόσιο χώρο, μετά τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του Stand Up.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή, αν δείτε αυτό το σήμα ένα κορίτσι, μια γυναίκα ζητάει βοήθεια. Σημαίνει κακοποίηση (video)

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων