Είχε μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε σε καθηγήτρια της και σε ψυχολόγο. Στο πλευρό του 50χρονου τα παιδιά του, απέναντί του η σύντροφός του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Είχε μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε σε καθηγήτρια της και σε ψυχολόγο. Στο πλευρό του 50χρονου τα παιδιά του, απέναντί του η σύντροφός του

Αρνείται την ανθρωποκτόνο πρόθεση και αρνείται ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο 50χρονος δράστης ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον κουνιάδο του αλλά να τον κάνει να ομολογήσει για τον βιασμό. Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας εξηγεί ότι εξαιτίας της τριπλάσιας σωματικής διάπλασης του θύματος πήγε να τον αφοπλίσει και εκεί έγινε ο φόνος.

Ήθελε να κάνει τον κουνιάδο του να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του και όχι να τον σκοτώσει, υποστηρίζει ο 50χρονος πατέρας από τον Βόλο που την περασμένη Τρίτη αφού έμαθε ότι ο αδελφός της συντρόφου του κακοποιούσε σεξουαλικά την 18χρονη κόρη του από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών πήγε να τον βρει.

Σήμερα Δευτέρα θα απολογηθεί ο 50χρονος που δολοφόνησε τον κουνιάδο του στον Βόλο, με τον δράστη να είναι αντιμέτωπος με δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο δικηγόρος Μιχάλης Βασιλικός, ο οποίος έχει αναλάβει μαζί με τον Αλέξη Κούγια την υπεράσπιση του 50χρονου, ανέφερε ότι ο φερόμενος δράστης δεν αποδέχεται την κατηγορία πως εκτέλεσε τον κουνιάδο του εν ψυχρώ.

«Αρνείται την ανθρωποκτόνο πρόθεση και αρνείται ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Την καραμπίνα, εξήγησε, ότι την πήρε μαζί του, διότι ο θανών είχε βίαιο παρελθόν και επειδή φοβόταν ότι μετά τις αποκαλύψεις που θα γίνονταν, θα υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του και την υγεία του. Την πήρε για προστασία», είπε ο κος Βασιλικός.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «αλήτης» και πως «δεν ήταν καλός πατέρας» από την σύντροφο του 50χρονου, ο δικηγόρος σχολίασε τα εξής:

«Πιστεύω το είπε πάνω στη ψυχική της ταραχή, γιατί δεν θα προχωρούσε σε σύμφωνο συμβίωσης με κάποιον που θεωρούσε αλήτη. Φαντάζομαι θα μετανιώσει γρήγορα αυτόν τον χαρακτηρισμό».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το 2014. Εννέα ετών το κορίτσι, 23 ο δράστης του βιασμού και πλέον θύμα. Τότε ο νεαρός άνδρας άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά το παιδί, θωπεύοντας το σε απόκρυφα σημεία. Όταν το κορίτσι έγινε 12 ετών ξεκίνησε για εκείνο ένα ακόμη μεγαλύτερο μαρτύριο. Βιασμοί κατ’ εξακολούθηση και βιντεοσκόπηση των αρρωστημένων πράξεών του.

Η κλεψύδρα άρχισε να μετρά αντίστροφα για τον 33χρονο όταν αποκαλύφθηκε πως η 18χρονη είχε απλήρωτα ενοίκια. Ο πατέρας της απορημένος προσπαθούσε να βρει την άκρη.

Αρχικά του είπε πως τα είχε δώσει σε κάποιον που την εκβίαζε, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης όμως αναγκάστηκε να πει όλη την αλήθεια και να κατονομάσει τον 33χρονο, αδελφό της μητριάς της ως τον εκβιαστή και βιαστή της.

Η νεκροψία νεκροτομή σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε κοιλιακή κάκωση από πυροβόλο όπλο, από τον πυροβολισμό και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατά πάσα πιθανότητα από το κοντάκι της καραμπίνας που τον χτύπησε στο κεφάλι.

Είχε μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε σε καθηγήτρια της και σε ψυχολόγο

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει και προβληματίζει η είδηση ότι η 18χρονη πριν μιλήσει στον πατέρα της είχε μοιραστεί το μαρτύριο που βίωνε με καθηγήτρια της στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει και πήγαινε σε ψυχολόγο.

«Τότε η μικρή δεν είπε ποιος το έκανε. Αν το έλεγε ποιος το έκανε, θα τον είχε κατονομάσει. Όταν απαιτεί η μικρή να μην πεις κάτι, κανείς δεν μπορεί να το κάνει, ούτε η καθηγήτρια ούτε η ψυχολόγος».

Η 18χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ότι τα τελευταία εννιά χρόνια κακοποιούταν σεξουαλικά, βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση και εκβιαζόταν από τον θύτη της, αδελφό της μητριάς της, σήμερα νιώθει τύψεις που αποκάλυψε τα πάντα στον πατέρα της.

Αισθάνεται ότι εκείνη φταίει που ο πατέρας της σήμερα είναι κρατούμενος.

«Έχει τύψεις γιατί αποκάλυψε αυτό το δράμα το οποίο βίωνε και έφερε τον πατέρα της σε αυτή την δύσκολη θέση».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων