Κακοί χειρισμοί λιγοστεύουν τις ελπίδες; Kαταγγελία από την αδελφή του Μπάμπη; O πιθανός δράστης αφέθηκε ελεύθερος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κακοί χειρισμοί λιγοστεύουν τις ελπίδες; Kαταγγελία από την αδελφή του Μπάμπη; O πιθανός δράστης αφέθηκε ελεύθερος

Το βάσιμο ερώτημα του κοινού τους φίλου και ο άγνωστος από το Αγρίνιο, που χρωστούσε μαζί με τον κρεοπώλη τις 17.000 ευρώ στον Μπάμπη.

 medlabnews.gr

Λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθεί σώος - Ο ύποπτος κρεοπώλης «ρίχνει το μπαλάκι» στον φίλο του 31χρονου, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη - Τα λεφτά, τα «κενά μνήμης» και οι ασάφειες

Ο 50χρονος κρεοπώλης που χαρακτηρίστηκε ως ύποπτος για την εξαφάνιση του νεαρού στο Μεσολόγγι και εξετάστηκε από αστυνομικούς, παίρνει τον δρόμο για το σπίτι του.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών για οπλοκατοχή και αφέθηκε ελεύθερος μετά την έφεση που άσκησε.

Από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση του νεαρού.

Επαναλαμβάνει πως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή όπως λέει δεν τον είδε ξανά, με τις Αρχές να βάζουν σε αντιδιαστολή τα λόγια του, με τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Έκανε σε 1 ώρα με το αυτοκίνητο διαδρομή… 7 λεπτών Όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί από βίντεο, ο κρεοπώλης άφησε το νεαρό στην διασταύρωση, στην συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο της πόλης και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μια απόσταση μόλις 7 λεπτών.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε» επιμένει να λέει ο ύποπτος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο κρεοπώλης απαντάει πως δεν θυμάται για ποιον λόγο καθυστέρησε τη νύχτα της εξαφάνισης να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι συγγενείς του αγνοούμενου δηλώνουν απελπισμένοι στο LIVE NEWS.

Κάθε μέρα που περνά αισθάνονται πως οι ελπίδες να βρεθεί σώος ο άνθρωπός τους, λιγοστεύουν όλο και περισσότερο.

Σημαντικό θεωρείται και το θέμα των χρημάτων. Συγγενείς του αγνοούμενου νεαρού καταγγέλλουν πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον άνθρωπό τους, ένα ποσό της τάξης των 17.000 ευρώ.

Ο 50χρονος υποστηρίζει πως είχε επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανείσει ο νεαρός και βλέπει πίσω από τα όσα λέγονται και γράφονται μια προσπάθεια ορισμένων να τον εμπλέξουν στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών έχει μπει και ένα τρίτο πρόσωπο.

Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου Μπάμπη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος τον οποίο κατονόμασε ο κρεοπώλης ως το πρόσωπο με το οποίο θα συναντιόταν ο 31 ετών αγνοούμενος την ημέρα την εξαφάνισής του.

Ο ίδιος πάντως έχει πει σε αστυνομικούς πως δεν είχε δώσει κανένα ραντεβού με τον Μπάμπη, να πάνε για κυνήγι.

Οι έρευνες για τη μυστηριώδη υπόθεση συνεχίζονται με τους στενούς συγγενείς του αγνοούμενου νεαρού, να περιμένουν για ακόμα μια μέρα, μια ευχάριστη είδηση από τους διασώστες.

«Πιστεύω πως ο αδερφός μου δεν είναι καλά – Καλέσαμε το Ανθρωποκτονιών»

Η αδερφή του αγνοούμενου μίλησε στο Mega:

Τον δικό της "Γολγοθά" ανεβαίνει η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί στο Μεσολόγγι και όλοι φοβούνται για τη ζωή του. Ο 50χρονος κρεοπώλης, φίλος του Μπάμπη, ανακρίνεται καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, που μίλησε μαζί του αλλά και που έχει πέσει σε σωρεία αντιφάσεων. Χρωστούσε στον Μπάμπη μάλιστα 17.000 ευρώ. Ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι τα έχει δώσει, ενώ η οικογένεια του 31χρονου λέει πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Η αγωνία των ανθρώπων του Μπάμπη έχει φθάσει στο "κόκκινο", κάθε λεπτό που περνάει τους τρώει τα σωθικά ενώ η αδερφή του Χριστίνα, φοβάται ότι δεν βρίσκεται εν ζωή. "Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και γρήγορα γιατί η μητέρα μου είναι στα όρια κατάρρευσης που δε ξέρει που βρίσκεται το παιδί της. Πιστεύω ότι δεν είναι καλά ο Μπάμπης, αν ήταν καλά θα είχε έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα μου" ανέφερε αρχικά στο Live News του Mega.

"Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία" συμπλήρωσε: "Όποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Και οι Αρχές να τρέξουν την υπόθεση πιο γρήγορα". Στη συνέχεια γνωστοποίησε πως "καλέσαμε εμείς το Ανθρωποκτονιών μετά από παραίνεση δημοσιογράφου. Δεν ήταν δική μας αυτή η δουλειά, έπρεπε ήδη να έχει κληθεί από νωρίς", ανέφερε σχετικά.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης τόνισε:

Από την πλευρά του, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης τόνισε: "Η υπόθεση "φωνάζει". Οι έρευνες βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν ερωτήματα και υπάρχουν κενά. Δεν μπορεί να είμαστε φίλοι και να αφήνω τον φίλο μου σε ερημικό σημείο να πάει για κυνήγι με άλλον φίλο του και να μην τον ρωτάω ποιος είναι αυτός ο φίλος. Δεν γίνεται να σβήνονται κάποια στο9ιχεια από το κινητό. Δεν μπορείς να λες "δεν θυμάμαι” μετά από λίγες ώρες για ένα γεγονός, και ειδικά για έναν φίλο σου. Θέλω να πιστεύω στο καλό σενάριο αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα".

Τι αναφέρει φίλος του 31χρονου και του κρεοπώλη

"Όταν με πήρε εμένα η μάνα του τηλέφωνό και μου λέει ο Μπάμπης έχει χαθεί και αν γνωρίζω κάτι, της λέω "πως χάθηκε, τι έγινε”. Μου λέει, -και βάζει τα κλάματα η γυναίκα- πως φοβάται κάτι. Την ρώτησα τι φοβάται και μου είπε πως φοβάται μην έχει συμβεί κάτι κακό στο παιδί. Της είπα, πώς γίνεται αυτό είμαστε ένα χωριό όλοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας", είπε αρχικά.

Κι συνέχισε: ""Φοβάμαι” μου λέει γιατί του χρωστούσαν λεφτά. Ρώτησα ποιος και μου είπε. Ήξερα ότι υπάρχει ένα ποσό μικρό και ότι αυτό ξεχρεώθηκε. Και μου είπε πως, "πως υπήρχαν 17.000 ευρώ που του χρώσταγε του παιδιού ο ….. μαζί με έναν από το Αγρίνιο και τα οποία έλεγαν ότι θα του τα δώσουν τα Χριστούγεννα και δεν του τα έχουν δώσει. Μου είπε ακόμη πως ο …. ταξιδεύει για το χωριό αφότου είχε εξαφανιστεί ο Μπάμπης. Αυτό μας έκανε εντύπωση και μας, εφόσον είχε χαθεί ένας φίλος γιατί δεν ενημερώνεις και εμένα πού τον έχεις πάει να έρθουμε κάτω να δούμε. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων