Μαύρο δηλητηριώδες φίδι βρέθηκε να κρύβεται μέσα σε λεκάνη δημόσιας τουαλέτας (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μαύρο δηλητηριώδες φίδι βρέθηκε να κρύβεται μέσα σε λεκάνη δημόσιας τουαλέτας (video)

Το στικτό μαύρο φίδι, γνωστό και ως μαύρο φίδι με μπλε κοιλιά, είναι ένα είδος δηλητηριώδους φιδιού

 medlabnews.gr

Μια τρομακτική εμπειρία είχαν Αυστραλοί πολίτες που πήγαν να χρησιμοποιήσουν μία δημόσια τουαλέτα της πόλης Goondiwindi στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.. Η φήμη της Αυστραλίας ως πατρίδα των πιο επικίνδυνων ζώων δεν οφείλεται στον αριθμό των ειδών, αλλά στη δύναμη του δηλητήριού τους. Είναι γνωστό επίσης ότι η Αυστραλία φιλοξενεί στα εδάφη της τα περισσότερα δηλητηριώδη φίδια στον κόσμο.

Ένας τουρίστας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της φύσης έμεινε «κόκαλο» όταν βρήκε το δεύτερο πιο δηλητηριώδες φίδι του κόσμου μέσα σε μια καμπίνα τουαλέτας.

Το δηλητηριώδες φίδι είχε κατασκηνώσει σε αυτήν και αμέσως ειδοποιήθηκε ειδικός για να το απομακρύνει.

Ο εκπαιδευτής φιδιών, Tennille Banks κλήθηκε από τις αρχές της πόλης Goondiwindi στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, για να αφαιρέσει ένα μαύρο φίδι απο μια λεκάνη τουαλέτας.

«Φανταστείτε να μπαίνατε στη δημόσια τουαλέτα για να κάνετε τις δουλειές σας και να καθόσασταν και να βλέπατε ένα μαύρπ φίδι δίπλα σας!» ανέφεραν οι snake catchers στην ανάρτηση.

Οι εικόνες των πλασμάτων έχουν κάνει επίσης το γύρο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, με φίδια να εμφανίζονται στην παραλία, σε σπίτια και σε παρτέρια κήπων.

Η ανακάλυψη του φιδιού στην τουαλέτα της παραλίας προσέλκυσε πλήθος σχολίων στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία παρακολούθησε καθώς έβγαζε το φίδι από τη λεκάνη της τουαλέτας, τραβώντας το σε μια τσάντα. Αργότερα απελευθερώθηκε στην έρημο. Το στικτό μαύρο φίδι, γνωστό και ως μαύρο φίδι με μπλε κοιλιά, είναι ένα είδος δηλητηριώδους φιδιού εγγενές στη χώρα.

Διαβαστε επίσης

Πτήση τρόμου. Θανατηφόρα κόμπρα σερνόταν κάτω από το κάθισμα πιλότου

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων