Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης που έδινε σκληρή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης που έδινε σκληρή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου

Ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες έδινε μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt

medlabnews.gr iatrikanea 

Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος ποδοσφαιριστής από τις Σέρρες, Γιώργος Ζαγκλιβέρης, που έδινε το τελευταίο διάστημα σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης με καταγωγή από τις Σέρρες έδινε μάχη με την υγεία του, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt (σπάνια μορφή καρκίνου), που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα.

Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Το μήνυμά του για το ευχαριστώ στον κόσμο για την ανταπόκριση στην έκκληση που ο ίδιος απηύθυνε την προηγούμενη εβδομάδα Η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή έκανε έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα καλύψει τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του. Μια μέρα μετά το ποσό αυτό μαζεύτηκε και ανέβηκε ένα post στον λογαριασμό του Γιώργου που ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τον βοήθησε και ζητά να μη στείλουν (προς το παρόν) άλλα χρήματα, καθώς καλύφθηκαν οι ανάγκες που έχει προς το παρόν.

“Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση που δείξατε στην έκκλησή μου για οικονομική βοήθεια!!! Με τη δική σας βοήθεια οι ανάγκες προς το παρόν καλύφθηκαν και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω να μη συνεχίσετε να μου στέλνετε άλλα χρήματα!! Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης στη νέα ανάρτησή του.

Είχε καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών και το τελευταίο διάστημα η οικογένειά του είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων