Ποιος είναι ο Echo ο σκύλος που εντόπισε τη σορό του Μπάμπη; (video). | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ποιος είναι ο Echo ο σκύλος που εντόπισε τη σορό του Μπάμπη; (video).

Στο φως έρχονται στοιχεία για τον σκύλο που συμμετείχε στις έρευνες και χάρη στον οποίων αυτές απέδωσαν καρπούς.

 medlabnews.gr iatrikanea

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου καθώς ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων «υπέδειξε» συγκεκριμένο σημείο την Κυριακή. Αμέσως σήμανε συναγερμός ωστόσο οι Αρχές δεν μπόρεσαν να επιχειρήσουν άμεσα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, κάτι το οποίο έγινε χθες  με drone και ειδικό δύτη.

Ο τετράποδος Echo έδωσε τέλος στην αγωνία της οικογένειας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, ο Echo, κατάφερε να εντοπίσει το άψυχο σώμα του Μπάμπη στο Μεσολόγγι δίνοντας στην οικογένειά του τη δυνατότητα να πενθήσει και να θάψει τον άνθρωπό της.

Προς μια... μυστήρια και απροσδόκητη τροπή οδεύει το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς οι Αρχές είναι πλέον βέβαιες πως ο θάνατός του (;) δεν έχει επέλθει ως συνέπεια του χρέους που του είχε ο 50χρονος κρεοπώλης. 

Αυτό εξάλλου επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Τσούκαλης, ο άνθρωπος που έχει προσλάβει η οικογένεια του 31χρονου για τον εντοπισμό του, με τον έμπειρο ερευνητή να τονίζει πως το χρέος των 17.000 ευρώ είναι απλά μια δικαιολογία που κάποιοι (ακόμη και ο ίδιος ο κατηγορούμενος) το «διέρρευσαν» για να τραβήξουν μακριά την προσοχή των Αρχών από τα πραγματικά αίτια του εγκλήματος.

Ποιος είναι ο Echo;

Στο φως έρχονται στοιχεία για τον σκύλο που συμμετείχε στις έρευνες και χάρη στον οποίων αυτές απέδωσαν καρπούς. Ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, ο Echo, κατάφερε να εντοπίσει το άψυχο σώμα του Μπάμπη στο Μεσολόγγι δίνοντας στην οικογένειά του τη δυνατότητα να πενθήσει και να θάψει τον άνθρωπό της.

Στο φως έρχονται στοιχεία για τον σκύλο που συμμετείχε στις έρευνες και χάρη στον οποίων αυτές απέδωσαν καρπούς. Ένας σκύλος ξεπέρασε σε δυνατότητες 20ημερων ερευνών, όλες τις σχετικές ανιχνευτικές ανθρώπινες έρευνες, τεχνολογίες, ομάδες κλπ.

Η Ελληνική Φιλοζωική θα τιμήσει σε πρώτη ευκαιρία απονομής βραβείων, δεόντως τον σκύλο ανιχνευτή, τον επικεφαλής εκπαιδευτή του και της εθελοντικής Ομάδας του.

Συγχαρητήρια και στους δύο μοναδικούς.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου θύματος». Σημειώνεται πως η Anubis Coldcase K9 Team, ιδρύθηκε το 2022, και αναλαμβάνει απαιτητικές αποστολές αναζήτησης και εντοπισμού σε ποικίλες περιβαλλοντικές συνθήκες. Με εξειδίκευση στα περιστατικά εξαφανίσεων λόγω παθολογικών καταστάσεων, τεχνολογικών ατυχημάτων, εγκληματικής ενέργειας και φυσικών καταστροφών, η ομάδα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε πανελλαδικό επίπεδο.


Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για την δολοφονία του Μπάμπη

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα (22/1) στον ανακριτή για να απολογηθεί για την δολοφονία του 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 31χρονο με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολογεί το έγκλημά του. Ταυτόχρονα συνεχίζει να μην δίνει εξηγήσεις για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν από τις έρευνες και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων