Απίστευτο. Η γυναίκα του φονιά και πεθερά του ουρολόγου φώναζε «ρίξτου, ρίξτου». Και τα τρία παιδιά απέναντι από τον φονιά πατέρα τους | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απίστευτο. Η γυναίκα του φονιά και πεθερά του ουρολόγου φώναζε «ρίξτου, ρίξτου». Και τα τρία παιδιά απέναντι από τον φονιά πατέρα τους

Η σύζυγος του δράστη διώκεται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία

 medlabnews.gr

Τραγική κατάληξη είχε οικογενειακό επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα όταν ένας 69χρονος σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε σε βάρος του 57χρονου γαμπρού του, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα το απόγευμα του Σαββάτου, προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επίσης, δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος της συζύγου του δράστη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Κατά πληροφορίες, σε μια κατάθεση που πήραν οι αστυνομικοί, υπάρχει συγκεκριμένη μαρτυρία, που λέει πως, την ώρα που είδε τον γαμπρό της και θύμα του εγκλήματος, η γυναίκα φώναζε από το θυροτηλεφωνο στον δράστη σύζυγό της: «Ρίξτου ρίξτου».

Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός, χτες το απόγευμα ο γαμπρός του, ο οποίος ήταν γιατρός σε νοσοκομείο, τον παρακάλεσε να μείνει λίγο με τα δύο από τα παιδιά του, γιατί πήγαινε να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα.

Στο ισόγειο όμως υπήρξε πάλι κάποια φιλονικία με τον πεθερό και ύστερα συνέχισε για να πάει να πάρει το παιδί.

Τον περίμενε στην αυλή και τον πυροβόλησε

Όταν επέστρεφε στο σπίτι όμως, ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στα μάτια του κοριτσιού τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο αμέσως μετά ο δράστης έφυγε με τα πόδια και την καραμπίνα στα χέρια και πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα να παραδοθεί.

Στο δρόμο όμως τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν, καθώς είχαν ειδοποιηθεί από τον γιο του δράστη, ο οποίος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε και βρήκε τον άνδρα της αδελφής του νεκρό και το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ.

Όπως δήλωσε ο γιος του δράστη, οι γονείς του είχαν εμμονή ότι η αδελφή του δεν περνούσε καλά με το θύμα, κάτι όμως που δεν ήταν αλήθεια, αλλά αντίθετα το ζευγάρι είχε μια αρμονική σχέση χωρίς καυγάδες και προστριβές.

Και τα τρία παιδιά απέναντι από τον φονιά πατέρα τους

Ο 69χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε τον γαμπρό του γιατί κακοποιούσε την κόρη του, όμως τόσο εκείνη, όσο και ο γιος του που μένει στην ίδια πολυκατοικία τον διαψεύδουν.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", πως η σύζυγος του δράστη φέρεται να είχε εμμονή με τον γαμπρό τους και δεν τον ήθελε για σύζυγο της κόρης τους. Μάλιστα φέρεται να ασκούσε τεράστια επιρροή στον δράστη. Άλλωστε μάρτυρας κατέθεσε πως η γυναίκα παρακολουθούσε από τη θυροτηλεόραση τον καβγά του δράστη με το θύμα και τους φώναζε "ρίξτου, ρίξτου".

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας η κόρη του 69χρονου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής η κόρη του 69χρονου, η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους, θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα έχει στο πλευρό τις τα δύο της αδέλφια.

Μάλιστα σήμερα πήγε και κατέθεσε αυτοβούλως στην αστυνομία ο ένας αδελφός της, ο οποίος έμενε μαζί με τους γονείς τους στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογενειακής πολυκατοικίας.

Όπως ανέφερε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και τα τρία παιδιά του ηλικιωμένου ζευγαριού θα βρεθούν απέναντι στον πατέρα τους για το έγκλημα που διέπραξε.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να μην είχε πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του. Μάλιστα σύμφωνα με γείτονες που επικαλέστηκε ο ΑΝΤ1, το θύμα είχε πιεστεί τόσο πολύ από την εμμονή των πεθερικών του εναντίον του, που φέρεται να είχε αναγκαστεί να υποβάλει αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να μην τον πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη της ορισθείσας από την απόφαση.

"Το θύμα ήταν ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος"

Γειτόνισσα του δράστη και του θύματος μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και περιέγραψε τον δράστη ως έναν ιδιόρρυθμο άνθρωπο.

"Το θύμα ήταν ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, οικογενειάρχης, χαμογελαστός, μιλούσε με όλους τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω καλά λόγια για τον δράστη. Δεν έκανε φασαρίες, αλλά ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, εξαιρετικά κουτσομπόλης, ήξερε τα πάντα για τη γειτονιά και εκείνος και η γυναίκα του", είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ως προς την οικογένειά του ήταν αρκετά αυταρχικός και ήθελε να ελέγχει τα παιδιά του. Πάντως και η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν περίμενε ότι ο 69χρονος θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τον γαμπρό του.

"Αποκλείεται ο αδελφός μου"

Η αστυνομία αναζητά τα κίνητρα της δολοφονίας. Η αδελφή του θύματος, μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε ότι είναι σε σοκ, καθώς δεν γνωρίζει τι μπορεί να είχε συμβεί που να οδήγησε στη δολοφονία του.

"Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ξέρω ποιο ήταν το κίνητρο. Δεν μου είχε πει ότι υπήρχαν προβλήματα. Αποκλείεται ο αδελφός μου να κακοποιούσε τη νύφη μου ή τα παιδιά. Ήταν ένας δοτικός άνθρωπος, αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν είχαν σχέσεις με την οικογένεια της νύφης μου", είπε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων