Τραγωδία. Πεθερός σκότωσε τον γιατρό ουρολόγο γαμπρό του. Τι είπε ο δράστης; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τραγωδία. Πεθερός σκότωσε τον γιατρό ουρολόγο γαμπρό του. Τι είπε ο δράστης;

69χρονος σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε σε βάρος του 57χρονου γαμπρού του

 medlabnews.gr 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα, γιατρού ουρολόγου στο επάγγελμα και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από τον πεθερό του, στην Αγία Βαρβάρα.

Τραγική κατάληξη είχε οικογενειακό επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα όταν ένας 69χρονος σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε σε βάρος του 57χρονου γαμπρού του, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα, γιατρού στο επάγγελμα και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από τα χέρια του πεθερού του, στην Αγία Βαρβάρα, το βράδυ του Σαββάτου (24/02). Το θύμα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο με καραμπίνα, στην αυλή του σπιτιού του.

Πριν από τους πυροβολισμούς, φέρεται να είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 57χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να ζήτησε από τον αδερφό της γυναίκας του, να κατέβει στο σπίτι τους για να κρατήσει το ένα από τα παιδιά, προκειμένου ο ίδιος να πάει κάπου με το δεύτερο παιδί. «Κατέβα να κρατήσεις το παιδί γιατι έχω να πάω κάπου με το άλλο παιδί» φέρεται να του είπε ο 57χρονος.

Ο 69χρονος το έμαθε και τον περίμενε να γυρίσει. Όταν τον βρήκε στην είσοδο τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα.

Μετά το φονικό, ο γιος του δράστη, ο οποίος είναι αστυνομικός, ειδοποίησε τις Αρχές με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να εντοπίζουν τον 57χρονο, νεκρό στην αυλή του σπιτιού.

Ο 69χρονος μετά τη δολοφονία του 57χρονου πήρε την καραμπίνα στο χέρι και πήγαινε προς το Τμήμα, όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και τον συνέλαβαν.

Τα πρώτα λόγια του πεθερού: «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Αυτή την ώρα, κατάθεση δίνουν τόσο ο φερόμενος ως δράστης και πεθερός του θύματος, όσο και ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός και κάλεσε τις αρχές. Μιλώντας στην ασφάλεια της ΕΛΑΣ για το τραγικό περιστατικό, ο πεθερός υποστήριξε πως «νόμιζα ότι η κόρη μου δεν περνούσε καλά και πως κακοποιείται», σύμφωνα με πληροφορίες μας

«Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το γνώριζα», λέει ο γιος του πεθερού

Ο γιος του φερόμενου ως δράστη τόνισε μεταξύ άλλων στις αρχές για τον ισχυρισμό περί κακοποίησης της αδελφής του από το θύμα πως «αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα το γνώριζα».

«Ήταν μία πολύ καλή οικογένεια, δεν ξέρω τι συνέβη», λέει οικογενειακή φίλη

«Δεν ακούγαμε κάτι (σ.σ. για καβγάδες). Δεν ακούσαμε (σ.σ. πυροβολισμούς), άλλοι μάς πήραν τηλέφωνο και ήρθαμε να δούμε τι έγινε. Τους γνώριζα, ήμασταν κουμπάροι. Ήταν πολύ καλή οικογένεια. Και η γυναίκα του (σ.σ. θύματος) ήταν ιατρός, νομίζω βιολόγος. Τον βοηθούσε και στο ιατρείο.

Κάτι μάλωσαν (σ.σ. και έφτασαν σε αυτό το σημείο). Ήταν πάρα πολύ καλοί άνθρωποι όλοι, έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ρωτήσαμε την αστυνομία αν τον έχουν πάρει και μας είπαν ότι τον έχουν ακόμη εδώ και περιμένουν να έρθει η γυναίκα του», ανέφερε πρόσωπο κοντά στην οικογένεια.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων