Την ξυλοκόπησε την 19χρονη και απέβαλε. Της έδωσαν χάπια η γιαγιά και η μαμά της λέει ο 27χρονος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Την ξυλοκόπησε την 19χρονη και απέβαλε. Της έδωσαν χάπια η γιαγιά και η μαμά της λέει ο 27χρονος

Τι ισχυρίζεται ο πατέρας του 27χρονου

 medlabnews.gr  

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της πρωτοφανούς υπόθεσης κακοποίησης με θύμα μια 19χρονη έγκυο στην Ζάκυνθο, η οποία βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, ενώ αναγκάστηκε να λάβει και χάπια προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου που κυοφορούσε για έξι περίπου εβδομάδες.

Δράστης της αποτρόπαιας υπόθεσης ένας 27χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, σύντροφος της 19χρονης από την Ζάκυνθο και επικείμενος πατέρας.

Ο εφιάλτης της 19χρονης στα χέρια του 27χρονου

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr από αστυνομικές πηγές ο 27χρονος την περασμένη Τρίτη (20/2) παρέλαβε την άτυχη κοπέλα από το σπίτι της και μετέβησαν σε φιλικό σπίτι με το αυτοκίνητο του δράστη. Ακολούθως, κατευθύνθηκαν στην οικία του δράστη, στην Ζάκυνθο όπου ο 27χρονος ζήτησε από την 19χρονη να διανυκτερεύσει εκεί, με την ίδια ωστόσο να το αρνείται.

Κάπου εκεί ξεκινά ο εφιάλτης της 19χρονης. Ο νεαρός από την Αλβανία αφού την ξυλοκόπησε την μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί και την εξανάγκασε να πάρει χάπια προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Τις πρωινές την μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η 19χρονη, διαπιστώθηκε ότι έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε.

Χειροπέδες στον 27χρονο δράστη

Μετά την καταγγελία από τις αστυνομικές αρχές, η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες στον 27χρονο δράστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, διακοπή κυήσεως, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή, καθώς είχε αποσπάσει από τη σύντροφό του το κινητό της.

Ο φερόμενος δράστης του περιστατικού έμφυλης βίας πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα την Πέμπτη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Είναι όλα ψέματα» λέει ο πατέρας του 27χρονου

«Όλη αυτή η ιστορία ήταν στημένη από τους γονείς της κοπέλας» ισχυρίζεται ο πατέρας του 27χρονου ο οποίος μίλησε στα αλβανικά μέσα.

«Η γιαγιά δεν ήθελε να γίνει ο αρραβώνας. Δεν ξέραμε ότι ήταν έγκυος, μόνο υποψιαζόμασταν, δεν το είχε πει στον γιο μου. Η κοπέλα πέρναγε καλά μαζί του, τον αγαπούσε με όλη την καρδιά της. Μου έλεγε ότι την αγαπάει. Η γιαγιά της δεν τον ήθελε, ο πατέρας της ήταν στη φυλακή, πήγε ο γιος στη φυλακή και τον συνάντησε για να ζητήσει το χέρι της και πήρε την ευχή του.

»Αυτός την αγαπούσε, είχαν δύο χρόνια που δούλευαν μαζί. Την κοπέλα δεν την είχα γνωρίσει, είχαμε μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο. Πριν την πρωτοχρονιά μου έλεγε ότι ήθελε να έρθει στην Αλβανία. Ο γιος μου δουλεύει όλη μέρα, το βράδυ η κοπέλα είχε πάει στους γονείς της. Ο γιος μου την πήρε τηλέφωνο και του είπε δεν αισθάνομαι καλά και αυτός την πήρε και πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί αποκαλύφθηκε η αλήθεια» ισχυρίζεται ο πατέρας.

«Της έδωσαν φάρμακα για να αποβάλει. Της τα έδωσε η γιαγιά και η μητέρα της. Τις καταγγελίες τις έκαναν αυτές για να μπει ο γιος στη φυλακή. Τα παιδιά αγαπιούνται, αλλά δεν ήθελε η γιαγιά. Πριν μια βδομάδα ο γιος μου μού είπε ότι υποψιαζόταν πως είναι έγκυος. Δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί στα αλήθεια. Δεν βρήκαν σημάδια βίας, έβαλαν τη δική τους γυναίκα στους γιατρούς, αυτοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Η κοπέλα απέσυρε την καταγγελία σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η μητέρα της όχι».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων