Ανατροπή. Βρέθηκε ο σκύλος που κατηγορούσαν ότι πυροβόλησε και σκότωσε 35χρονος στην Ζάκυνθο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανατροπή. Βρέθηκε ο σκύλος που κατηγορούσαν ότι πυροβόλησε και σκότωσε 35χρονος στην Ζάκυνθο

Είχε καταγγελθεί από συγχωριανό του ότι σκότωσε το κυνηγετικό σκυλί γείτονά του

 medlabnews.gr

Ποινική δίωξη για οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατά του 35χρονου αλλοδαπού, κατοίκου του νησιού.

Είχε καταγγελθεί από συγχωριανό του ότι σκότωσε το κυνηγετικό σκυλί του δεύτερου, το οποίο όμως εμφανίστηκε αργά χθες το βράδυ στο σπίτι του ιδιοκτήτη του.

Την καταγγελία είχε διατυπώσει επώνυμα ο ιδιοκτήτης του ζώου, στην αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου χθες το πρωί, μετά τον προφορικό διαπληκτισμό των δύο ανδρών.

Τι είχε συμβεί

Ο 35χρονος που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, φέρεται ότι πυροβόλησε τον σκύλο με κυνηγετικό όπλο μπροστά στον κηδεμόνα του. Το περιστατικό συνέβη στην Λιθακία της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε τον σκύλο μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον κηδεμόνα του χωρίς η αιτία της έντασης μεταξύ τους να είναι ακόμα γνωστή. Μετά την διαφωνία, ο 35χρονος πήγε στο σπίτι του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε θανάσιμα το σκυλί μπροστά στον κηδεμόνα του.

Τελικά όπως φαίνεται η καταγγελία ήταν fake


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων