Διαφώνησε μαζί του πήρε την καραμπίνα και σκότωσε τον σκύλο του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διαφώνησε μαζί του πήρε την καραμπίνα και σκότωσε τον σκύλο του

Ο 35χρονος από τη Ζάκυνθο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ έχει συλληφθεί

medlabnews.gr iatrikanea 

Συνελήφθη 35χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο μπροστά στα μάτια του κηδεμόνα του στη Ζάκυνθο.

Ο 35χρονος που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, φέρεται ότι πυροβόλησε τον σκύλο με κυνηγετικό όπλο μπροστά στον κηδεμόνα του. Το περιστατικό συνέβη στην Λιθακία της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε τον σκύλο μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον κηδεμόνα του χωρίς η αιτία της έντασης μεταξύ τους να είναι ακόμα γνωστή. Μετά την διαφωνία, ο 35χρονος πήγε στο σπίτι του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε θανάσιμα το σκυλί μπροστά στον κηδεμόνα του.

Ο 35χρονος από τη Ζάκυνθο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ έχει συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου και του έχει επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο από την αστυνομία ύψους 30.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η ανώτατη ποινή που μπορεί να δοθεί σε έναν κατηγορούμενο για θανάτωση ή βασανισμό ζώου, επισύρει φυλάκιση εώς και 10 έτη και χρηματικά πρόστιμα εώς 50.000 ευρώ.

Διαβάστε επισης

Υψηλά τα ποσοστά κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα. Μέχρι 30000 ευρώ το πρόστιμο

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων